StoryEditorOCM
ZabavaRASPLESANI BLOOM

Maja Šuput objavom o sinčiću Bloomu raznježila mnoge pa priznala: ‘Nenad se mora pomiriti da ovaj neće biti sportaš‘

Piše dv
23. listopada 2023. - 22:56

Maja Šuput je ovih dana s obitelji otputovala u Ameriku, a svaki korak na pješčanim plažama u Miamiju rado dijeli s pratiteljima. Maja ne krije koliko je Bloom radostan na ovom dalekom putovanju, pa je u jednoj Instagram objavi napisala i da je Bloom, u trenutku kad je vidio aerodrom i shvatio da kreće, doživio pravu  "erupciju sreće i uzbuđenja", za koju Maja kaže da se vidi samo kod najvećih putoholičara.

"Ima ona stara poslovica koja kaže da moraš paziti što želiš jer bi ti se moglo i ostvariti. Bloom kreće u novu avanturu", također je napisala Maja, piše Story.

Nakon silnih objava u kojima je vidljivo da Maja uživa s obitelji, ovog je puta pjevačica podijelila video Blooma kako veselo pleše u restoranu. "Sretan ponedjeljak svima koji slave. Malo je reći da je naš stol na doručku prava atrakcija", napisala je pjevačica.

U komentarima joj se javio i Marko Grubnić te napisao: "Ljubav moja najveselija na svijetu. Nije krv voda, ne gine njemu pozornica", a Maja mu je na to spremno uzvratila: "Bojim se da si u pravu... Nenad se mora pomiriti da ovaj neće biti sportaš". Marko je na to samo zaključio: "Ne, ne, on je baš pravi ŠUPUT, veseljak mali slatki", prenosi Story.

27. travanj 2024 05:16