StoryEditor
Zabava‘VRAŽJA LUTKA‘

Maja Šuput ustravljena nakon nastupa iluzionista: Ovo nisu čista posla!; Gledatelji na društvenim mrežama: Sačuvaj nas Bože od ovoga zla!

Piše M.P./sd
21. studenog 2021. - 22:02

Mentalist Antonijo Mitar u polufinalu "Supertalenta" je izveo je nastup koji je potresao žiri i publiku, prenosi Slobodna Dalmacija

Nastup je, očekivano, izazvao brojne reakcije gledatelja, koji ga neumorno komentiraju na društvenim mrežama.

- Sačuvaj nas Bože od ovoga zla! Čudo mi je za Maju da je došla na njegov poziv sjesti na stolicu, kad je vidjela vražju lutku trebalo joj je bit sve jasno - napisala je jedna gospođa.

- Ovo je strahota, jadna Maja. Ja se najviše bojim toga, a pogotovo tog njegovog osmjeha, strahota - piše netko na Instagramu.

- Pazite se jer čita komentare i ako mu se ne svidi, kad se probudite imati ćete noge od mravojeda, praseću šunjku i ruke kao T-rex! - poručio je jedan od komentatora.

- Jel to Grubnić na diktafonu? - pita se netko.

Dok su neki potpuno prestravljeni onim čemu su preko malih ekrana svjedočili, drugi ih prekoravaju:

- Ali ljudi vi pretjerujete, kao i žiri, čovjek izveo klasični trik, a vi tu o nekakvom sotonizmu i glupostima. Stvarno ste zagorili malo, većina vas - napisao je u komentarima jedan od korisnika.

- Duh pohvalio Majinu haljinu, a ona tako - našalio se netko na račun Majinog večerašnjeg izdanja.

Neki su pak sumnjičavi.

- Lutka je tu samo da uplaši, sve je dogovoreno sa Mešinom i Majom, što se vidi po njihovoj lošoj glumi - komentirao je netko na stranici "Supertalenta" na Facebooku.

- Eto vam pa se vi cijepite! - zaključio je jedan od korisnika Instagrama.

Iluzija, ili nadnaravno?

Antonio je svoj nastup započeo s pitanjem: "Kolika je razlika između iluzije i nadnaravnog?", a zatim je, kako bi demonstrirao odgovor na to pitanje, na pozornicu pozvao voditelja Igora Mešina.

Dok je izlazio na pozornicu, Igor je djelovao zbunjeno.

- Ne znam, ovo mi nisu spominjali - čulo se kako govori. Antonijo je zatim Igora zamolio da duboko udahne i opusti se te da svaki put kad osjeti dodir podigne ruku.

 - Opustite se i fokusirajte se na dodir - uputio je Antonijo voditelja.

U jednom je trenutku prestao dodirivati Igora, čije su oči bile zatvorene, ali je voditelj ipak osjećao neizravni dodir kojim ga je Antonijo s udaljenosti navodio da podigne ruku. To su preplašeno komentirale članice žirija Maja Šuput i Martina Tomčić.

Poslije toga Antonijo je uzeo lutku kakvu smo viđali uglavnom u horor filmovima, a svaki put kada bi njezinu ruku podigao u zrak, svoju bi ruku podigao Mešin, koji je stajao na udaljenosti, zatvorenih očiju, te je mogao jedino osjetiti što misteriozni mladić čini.

Nakon toga je Antonijo posjeo Mešina na stolicu i pozvao Maju Šuput da se obojici pridruži na pozornici. Nju je također posjeo te ju zamolio da zatvori oči.

Tada je krenuo dodirivati Maju, čija je široka bijela suknja neodoljivo podsjećala na haljinu zastrašujuće lutke, a svaki je dodir osjetio je i Mešin pa na njega reagirao podizanjem ruke.

Voditelj je u jednom trenutku čak precizno pokazao gdje je na tijelu osjetio dodir, iako je Antonijo ustvari dotaknuo samo Maju.

Igor je poslije toga napustio pozornicu, a Antonijo je posudio Majin mobitel i zamolio ju da upali snimač zvuka. Kad je to napravila najavio joj je kako će postaviti nekoliko pitanja duhovima da vidi hoće li se netko odazvati.

Dok je postavljao pitanja, ništa se nije čulo, ali je preslušavanje snimke otkrilo jezive odgovore. Glas uhvaćen na snimci izgovorio je i Majino ime, što je nju potpuno sablaznilo i otjeralo je s pozornice. Kasnije je rekla da namjerava spaliti svoj mobitel.

- Nisu ovo čista posla. Kaj je meni ovo trebalo? - komentirala je iskreno preplađena Maja.

Antoniju je poručila da joj je žao što je baš nju pozvao na pozornicu te da se nakon nastupa osjeća izuzetno loše. Martina se s njom složila, rekavši kako je prešao granicu dobrog ukusa i odgovornosti te da svaki talent treba koristiti u plemenite svrhe.

- Imati talent znači imati i određenu dozu odgovornosti koju posjeduješ. Imati talent u životu znači imati odgovornost. Ti svoj talent nisi koristio na adekvatan način, svojim talentom nisi učinio nikoga od nas sretnim, možda si ti sretan jer si uspio izazvati neku reakciju, ali za mene ovaj nastup naprosto nije dobar - komentirala je Martina Tomčić.

Janko Popović Volarić i Davor Bilman ipak su pohvalili njegov talent, a Bilman je osjetio i koliko je ljudski um ponekad nemoćan. 

- Da čovjek ima talent, ali ono što smatram da je tvoja odgovornost je koristiti ih u dobre i plemenite svrhe - dodala je na kraju Martina, ali je Antonijo otkrio da je upravo ona od njega na probama zatražila da pripremi jeziv nastup s nevidljivim dodirom.

item - id = 1144857
related id = 0 -> 1156349
related id = 1 -> 1156311
16. siječanj 2022 18:03