StoryEditorOCM
ZabavaBEZ DLAKE NA JEZIKU

Maja Šuput: ‘Muž mi je rekao da doma izgledam kao opanak - po danu folklor, po noći Dior…‘

Piše DV/JL
21. rujna 2023. - 11:48

Žena, majka, kraljica – iako nije njezin, ovaj stih najbolje opisuje Maju Šuput koja je bila ovotjedna gošća Happy Special Show-a. No, ima se tu još dosta za nadodati - pjevačica, voditeljica, poduzetnica... Sama za sebe kaže da radi kao konj, najpoznatija je, a i najpoželjnija gošća na svadbama, po svjetskim zračnim lukama je godinama glumila invalida kako ne bi morala čekati u redu - sve dok je nije stigla karma - otkrila je slušateljima Happy FM-a.

- Voljela bih na jedan dan osjetiti što je dosada, samo jedan dan! Prije djeteta nisam imala taj dan, a nakon što sam dobila dijete to se vjerojatno neće dogoditi nikada…, otkriva Maja.

Maja Šuput u nedostatku vremena bila je vrlo dosjetljiva i snalažljiva.

- Bojim se karme, ne lažem, godinama sam se po svjetskim aerodromima tipa u Frankfurtu izvlačila da imam slomljenu nogu, godinama, jer te onda voze i ne moraš čekati u redu nego ideš po prioritetu, pri kupnji karte bih prijavila da mi trebaju invalidska kolica i na kraju sam i slomila nogu, otkriva.

Prije dvadesetak dana na nastupu u Dubrovniku slomila je nožni prst, ali to je nije spriječilo da odradi sve dogovorene gaže, nikome nije ni rekla, osim Marku Grubniću koji je za iduće nastupe birao duge haljine i ravne cipele. Okružena je, kaže, pravim ljudima – svatko od njih je najbolji u svome poslu i ona se u njega ne miješa.

- Rijetko se dogodilo u 20 godina da sam rekla Marku Grubniću da mi se nešto ne sviđa. On vrlo rijetko i omane, no obučem ja iako mi se i ne sviđa. Ja bih došla jednobojna ili dvobojna jer sam privatno vrlo klasična i dosadna. Zato na sceni volim šokirati, jer bi mi bila uvreda da prođem nezamijećeno. To ne volim, nego neka bude čudno, izazove reakciju, a ne da moje pojavljivanje prođe nezamijećeno – to je onda gubljenje vremena, a vremena nemam, objašnjava.

- Ne bih naravno htjela nikoga uvrijediti, ali kada idem do dućana neprepoznatljiva sam i pitaju me je l’ hoćete i ove boce, našalila se Maja.

- Privatno se ni ne češljam, mislim, perem se, moj muž je rekao da doma izgledam kao opanak, častimo se doma i moramo se smijati, ali je zato ponosan kako izgledam navečer -po danu folklor, po noći Dior…, smije se pjevačica.

Na sceni je pravi showmen, u poslu pravi profesionalac, s obitelji uživa, tračevima se ne zamara, ali dođu i do nje, otkrila je voditelju Elvisu Mehičiću.

- Možda najčudniji koji sam čula o sebi je da zapravo moj muž i nije moj muž nego glumac iz turskih serija kojeg sam unajmila ili da uopće nisam bila trudna, nego da sam imala surogat majku, a za slikanje stavljala jastuk…Naravno i sve, baš sve sam operirala…, nabraja.

Nakon duge pauze, uskoro bi trebala izaći i nova Majina pjesma. Iza nje je i vrlo uspješan brend Majushka, a najavila je i novi poslovni pothvat. Javnost će s njime upoznati uskoro.

- Početkom listopada, još ne smijem, ali bit će prava bomba, ogromna suradnja, sve smo već rasprodali!, tajanstvena je.

U malo daljoj budućnosti, kada sinčića Blooma upiše u školu na Floridi, želja joj je tamo otvoriti mali, skupi boutiqe hotel koji će imati sve što netko može poželjeti, no do tada će nas razveseljavati u Hrvatskoj.

27. travanj 2024 08:38