StoryEditorOCM
ZabavaPJEVAČICA I MODEL ODUŠEVILE ŽIRI

Lucija Lugomer i Domenica Žuvela sjajno odradile sambu i rumbu na plesnom podiju

Piše DV
7. ožujka 2022. - 10:35

Samba joj je savršeno odgovarala, kostim je bio izuzetan, a ni sama protagonistica nove sezone showa Ples sa zvijezdama Nove TV, plus size model Lucija Lugomer nije ništa manje oduševila svojim prvim nastupom. Jedva čekamo da se potpuno opustiš! - neki su od komentara žirija na Lucijin nastup.

"Ekipa! Ja se stvarno nadam da ste osjetili barem dašak naše sreće i uživancije u današnjoj sambi. Ples je nešto predivno i na tome se posebno moram zahvaliti svom mentoru/plesnom partneru/ profesoru i prijatelju koji me zaljubio u cijelu ovu priču i još puno više od toga!!! Hvala na ovoj prilici" - objavila je Lucija na Instagramu svojim brojnim pratiteljima.

Ono što se definitivno vidjelo to je Lucijino oduševljenje svime skupa, posebno vrstom plesa koji je zapao na početku, a ništa manje dobar nastup nije imala ni veloluška Domenica Žuvela koja je sa svojim partnerom plesala na pjesmu supruga njezine najbolje prijateljice Hane Huljić, Petra Graša, otplesala rumbu. A nakon showa i dobivenih bodova pala je i prva suza.

"Dok ne krenem objavljivat plesne slike, moram samo napisat da me ovo sunce svaki dan cili misec uči, podučava, nasmijava i tu i tamo naživcira kad me natira da radim ‘trust fall’, ali o tome ćemo neki drugi put. Presretna sam sto smo njegov dan proveli zajedno u plesu… " - zapisala je Domenica na Instagramu usput čestitajući rođendan svom plesnom partneru alanu Walmeu.

Jedan od showova koji je publika odmah zavoljela, Ples sa zvijezdama izazvao je i neke kontroverze u prvoj emisiji, ali publika ipak jedva čeka iduću nedjelju, kad će se plesni parovi okušati u novim plesnim koracima.

01. svibanj 2024 22:24