StoryEditorOCM
ZabavaHLADNI NAPAD

Lidija Bačić u emisiji ‘poludjela‘ na pitanje o estetskim zahvatima pa ‘oplela‘ po Severini: Biste li nju ovo pitali?

Piše dv
4. travnja 2023. - 10:42

Lidija Bačić je na gostovanju u Special Happy Showu, na koji je stigla sa psićem Bačijem progovorila o raznoraznim temama. Lijepa pjevačica u intervjuu se dotakla majčinstva, izazovnih outfita, stranoj publici i pjevanju u crkvi, donosi Slobodna Dalmacija.

Ipak, jedna se tema 37-godišnjoj Splićanki i nije baš svidjela. Kada je voditelj emisije sugerirao da pjevačica izgleda znatno drugačije nego što je izgledala u početcima karijere, Bačić je zauzela ozbiljniji stav nego što ga je imala u prethodnim minutama snimanja. S obzirom na to da je Bačić u intervjuu rekla da je među ljudima u showbizu "briga o izgledu", odnosno estetski zahvati nešto što se podrazumijeva, voditelja je zanimalo planira li Lidija u budućnosti neki zahvat. 

Ovo pitanje Lidiju je, malo je reći, izbacilo iz takta.

- Glupo ti je pitanje, molim te preskoči ga. Ne znam je li vam bila neka druga pjevačica u studiju pa ste je to pitali. Sve ste ih to pitali?, započela je Lidija vodeći se onom "napad je najbolja obrana" pa je i "oplela" po - ni krivoj, ni dužnoj Severini. 

- Da vam dođe, recimo Severina, bi li nju pitali o porn**u?, pitala je Lidija i dodala da želi preskočiti pitanje.

Dok ovakav potez možemo opravdati iz perspektive žene koja neke pojedinosti iz života želi zadržati privatnima, pitanje je koliko je ispravno da slavna lica prikrivaju pravu istinu o svom "besprijekornom" izgledu i fantastičnim proporcijama. 

Lidijina izjava nije impresionirala korisnike društvenih mreža, a mnoge je zasmetala i činjenica da je prozvala Severinu kako bi zaštitila sebe.

- Ako napraviš neki estetski zahvat na sebi, zašto je problem otvoreno pričati o tome? Nije da drugi ne vide.

- Zašto je došla ako ne želi odgovarati na pitanja?

- Istina boli. Proziva Severinu, a nema ni trunku stida. Gola je stalno i moral joj je jako upitan.

- Lidija Bačić je javna osoba i kao takva mora trpjeti zadiranja u intimu. Ako joj nije do toga, nek radi u Konzumu, samo su neki komentari razočaranih gledatelja na društvenim mrežama. 

03. svibanj 2024 09:26