StoryEditorOCM
ZabavaŠALJU POLJUPCE

Let 3 u ‘svom‘ stilu gostovao na BBC-u: ‘Nosimo buket ruža ubranih s mjesta na kojem inače nosimo cvijeće‘

Piše Klara Rožman/JL
11. svibnja 2023. - 09:12

Veliku, sočnu pusicu uputio je danas Damir Martinović Mrle ispred Leta 3 publici BBC-ja. Jer, BBC je još jučer, odmah nakon što su naši eurovizijski predstavnici prošli u finale Eurosonga upravo njih zamolio da budu gosti u njihovom eurovizijskom studiju smještenom u liverpoolskom muzeju s kojeg puca prekrasan pogled na dokove na ušću rijeke Mersey, piše Jutarnji list.

image
Livio Andrijic/Cropix

Mrle je u društvu Dražena Baljka na BBC stigao s buketom crvenih ruža koje su, kaže, netom ubrane s onog mjesta na kojem Let 3 inače nosi cvijeće. Članovi Leta 3 televizijskoj voditeljici Maryam Moshin kazali su kako nisu iznenađeni ulaskom u finale jer njih, ističu, malo što može iznenaditi.

image
Livio Andrijic/Cropix

- Hvala svim ljudima koji su u utorak skupa s nama širili ‘ŠČ‘ vibracije i tako svijetom pronijeli pozitivnu mantru kojom se borimo protiv gluposti, netolerancije i rata.

image
Livio Andrijic/Cropix

Energija ljubavi u utorak je pobijedila, ljudi su prepoznali antiratnu poruku pjesme kojom poručujemo da je svaki rat grozan i glup - rekli su za BBC članovi Leta 3, dodavši kako im je drago da nisu razočarali publiku u Hrvatskoj, te da će i dalje, ovog puta u velikom subotnjem finalu Eurosonga, nastaviti svijet činiti boljim i ljepšim mjestom za sve nas, piše Jutarnji list.

25. travanj 2024 23:46