StoryEditorOCM
ZabavaBožo Sušec

Legendarni sportski komentator vraća se na HRT, evo gdje ćemo ga gledati...

Piše dv
13. rujna 2023. - 08:30

Tko se ne bi sjećao legendarnog sportskog novinara HRT-a Bože Sušeca (77) i brojnih utakmica koje je komentirao, gubili smo živce i navijali zajedno s njim...

Sušec je već punih 13 godina u zaluženoj mirovini, a sada se opet vraća na HRT, svojoj nekadašnjoj matičnoj kući što će zasigurno razveseliti mnoge poklonike ovog omiljenog sportskog novinara.

Doduše, gledat ćemo ga u ponešto drugačijem formatu, jer neće prenositi utakmice, ali će zato u studiju emisije Zlatna liga zajedno s ostalim kolegama voditeljima ugostiti zanimljive, javne osobe, treće životne dobi.

Emitiranje druge sezone Zlatne lige počinje idućeg utorka u već dobro poznatom terminu u 10 sati na Prvom programu.

image

Zlatna liga

HRT

Svi voditelji s velikim zadovoljstvom nastavljaju i ove sezone, to su Mirjana Rakić, Drenislav Žekić, Ljiljana Saucha, Ivana Prohić, Vladimir Rončević, Ksenija Erker, Drago Celizić, Nada Šurjak i Zvonimir Varošanec, te odsada i Božo Sušec, kako najavljuju s naše dalekovidnice - u još boljoj kondiciji i već u pripremama za prve goste.

Spletom oklonosti, kad je odlazio u mirovinu Sušec s Prisavlja nije bio ispraćen ni najmanje dostojanstveno, posve u neskladu s njegovom bogatom novinarskom karijerom u kojoj je bio odan isključivo javnoj televiziji. On je pak tada u razgovoru za Jutarnji list istaknuo kako njegov radni vijek na HRT-u nije završio na način da mu je zabranjena daljnja honorarna suradnja jer je prihvatio prijevremenu mirovinu s otpremninom.

- Kao prvo, uopće nisam završio svoj radni vijek, a ne isključujem ni mogućnost da je on uopće završen na HRT-u. Ovaj trenutak koristim za punjenje baterija i razgovore oko svih novih opcija koje mi se nude, od predavanja do suradnje s drugim TV kućama, portalima, novinama i slično, no moj prva opcija je i dalje HRT - kazao je tada Sušec.

08. svibanj 2024 02:13