StoryEditorOCM
ZabavaLUKSUZNI LIMENI LJUBIMCI|

LAMBORGHINI, FERRARI, MCLAREN...- OneLife Rally ovog vikenda kreće iz Dubrovnika

Piše DV/ TZ grada Dubrovnika
21. kolovoza 2020. - 21:14
Dubrovnik, 210820. Zapocelo je okupljanje luskuznih automobila u sklopu organizacije One life rally-a koji ove nedjelje krece sa Straduna u 11h.CROPIX
OneLife Rally, prvi takvog tipa na Balkanu, s preko 55 jedinstvenih, luksuznih automobila, ove subote, 22.08.2020., starta iz Dubrovnika.

Ovaj rally otvorenog je tipa tako da i slučajni prolaznici mogu vidjeti, fotografirati pa čak i sjesti u neke od ovih unikatnih, avangardnijih i egzotičnih modela prestižnih marki, poput Lamborghini, Ferrari, McLaren.

Organizatori trećeg OneLife Rallya u konstantnom su pokretu kako bi ostvarili svoju viziju: izgraditi imidž regije kao sigurne i dinamične, one u kojoj možete doživjeti jedinstvena iskustva koja se pamte zauvijek! Osim filozofije jedan je život, organizatori OneLife Rally-a socijalno su osjetljivi tako pri svakom eventu organiziraju i dobrotvorne akcije kojima prikupljaju i doniraju novac onim najpotrebnijim. Ove godine sav prikupljeni novac bit će doniran Domu za nezbrinutu djecu Maslina.

Prvi automobilistički event na Balkanu upravo je tim OneLife Rally-a organizirao 2017. godine. I premda okolnosti zbog epidemije virusa Covid-19 nisu bile povoljne za organizaciju OneLife Rally-a 2020., volja, želja i upornost organizatora urodila je plodom te će tradicija ostati netaknuta. Nevjerojatnih 55 rally automobila krstarit će ulicama od Dubrovnika do Malte u periodu od 22. do 29. Kolovoza 2020. godine. Ruta se sastoji od sedam stanica: Dubrovnik - Šibenik - Opatija - Bologna – Bologna – Naples – Syracuse – Malta.

Gledatelji će imati jedinstvenu priliku diviti se luksuznim jurilicama, poput Isdera Imperator 180 I - Mercedes prototip, Lamborghini Aventador SV, Mercedes-Benz SLS AMG, Ferrari 812 Super fast, dva Mercedesa SLS AMG i drugim raritetnim modelima prestižnih brendova: Lamborghini, Ferrari, McLaren itd.
26. travanj 2024 09:59