StoryEditorOCM
ZabavaPUNO UZBUĐENJA

Kuma Domenica svukla plesne štiklice i uz glazbu Ivana Huljića se zaputila u zagrljaj prijateljici Hani: sutra je veliki dan, mukotrpne probe za show moraju pričekati

Piše Mozaik SD
18. veljače 2022. - 18:51

Nova TV uskoro na male ekrane vraća popularni show "Ples sa zvijezdama", a u njemu će se natjecati i korčulanska pjevačica sa splitskom adresom, Domenica Žuvela, ovih dana najspominjanija kao vjenčana kuma Hane Huljić, donosi Slobodna Dalmacija.

Upravo radi Hane i njezinog najvažnijeg dana, sutrašnjeg vjenčanja s Petrom Grašom, Domenica je prekinula probe za show koje se već naveliko održavaju u Zagrebu, i pojurila za Split u zagrljaj uzbuđenoj prijateljici.

image
Screenshot Instagram


Fotografiju pod nazivom "home sweet home" Domenica je objavila i na svom instastoryju, a da bi sve ostalo u nadolazećem raspoloženju i familiji, za glazbu u podlozi se pobrinuo Ivan Huljić.

image
Screenshot Instagram


Domenica je na instagramu otkrila i kako teku probe za show, pa je podijelila nekoliko fotografija s plesnim partnerom iz mraka dvorane, iz kojeg je razvidno da se vježba "tuta forza".

image
Screenshot Instagram


Na jednoj od snimki pozira u plesnim sandalama, koje će sutra, ne sumnjamo uopće, zamijeniti nekim šik modelom, primjerenim prigodi vjenčanja najbolje prijateljice.

image
Screenshot Instagram


Petar Grašo na sutrašnjem vjenčanju neće imati jednog, nego dva svjedoka.

Pored košarkaške legende i Grašinog dugogodišnjeg prijatelja Dina Rađe, u najvažnijem danu uz splitskog glazbenika stajat će i drugi blizak prijatelj, poznati slovenski chef, ugostitelj i sommelijer, Tomaž Kavčić.

Petra Grašu i vlasnika čuvene gostione "Pri Lojzetu” u Zemono dvorcu, veže dugo prijateljstvo, a sada će biti i dvostruki kumovi.

Naime, Petar je Kavčiću bio kum na njegovom vjenčanju, što dovoljno govori o njihovoj bliskosti.

image
Grašini vjenčani kumovi: Tomaž Kavčić i Dino Rađa
Damir KrajačCropix


U kuloarima se spominje u potencijalni treći vjenčani kum.

Bit će ovo, sve u svemu, zanimljiv događaj, koliko god se i Grašo i Hana trudili učiniti ga što jednostavnijim i zadržati u što užem krugu.

image
Ante Čizmić/Cropix
27. travanj 2024 03:18