StoryEditorOCM
ZabavaZASLUŽENI ODMOR

Kolegice Seve i Maja Šuput uzele predah od suđenja i zaputile se u toplije krajeve; Evo gdje su pobjegle

Piše Klara Rožman/Jutarnji list
20. listopada 2023. - 14:00

Nije lako suditi drugima, pa je logično da su dvije sutkinje odlučile uzeti odmor od teških odluka i otputovati u toplije krajeve.

Tako je konac listopada Severina, koju posljednjih tjedana gledamo kao sutkinju u RTL-ovom spektaklu ‘Superstar‘, iskoristila za kratki odmor u Maroku, gdje je otputovala u društvu svoje nećakinje Mije Popović, prenosi Jutarnji list.

Habibi Marrakech - napisala je Severina na Instagramu uz fotografije na kojima pozira u dugačkoj bijeloj haljini te s YSL torbicom, koja stoji 1450 eura, piše Jutarnji list.

Maja Šuput, Severinina kolegica, sutkinja iz ‘Supertalenta‘ Nove TV, sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom uživa na pješčanoj plaži.

Na slikama što ih je podijelila na Instagramu Maja nosi crni jednodijelni kupaći kostim preko kojeg je prebacila bijeli kaftan, a mali Bloom, neodoljiv u plavom lanenom ogrtaču, od svoje mame posudio je crne sunčane naočale s kristalima, brenda Gucci koje stoje oko 850 eura. Nadamo se da dvo i pol godišnji dječak shvaća kako to nije igračka.

 

27. travanj 2024 13:53