StoryEditorOCM
ZabavaNAKLONOST ZVIJEZDA

Koga sreća prati u 2023.? Poznati astrolog tvrdi da jedan znak čeka najbolja godina do sada s puno novaca i prilika, a dva znaka trebaju se pripremiti za teških 12 mjeseci

Piše dv
9. siječnja 2023. - 17:09

Jedan od najpopularnijih ruskih astrologa Pavel Globa, vrlo aktivan na društvenim mrežama i čest sugovornik domaćih medija, nedavno je otkrio koji će znak Zodijaka imati najviše sreće u novoj 2023. godini, a koji najmanje, piše blic.rs.

Globa ističe da će Jarac u sljedećih 365 dana konačno znati što je život koji je med i mlijeko. Tvrdi da ih čeka jako dobra godina u kojoj će imati priliku doći do izražaja na poslu, ali i raditi na svojim talentima i vještinama. Poseban naglasak stavljen je na kreativnost – slobodno riskirajte i razmišljajte izvan okvira, isplatit će vam se!

Ova astrologinja ističe da će druga polovica godine biti zaista fantastična, te da će vam donijeti poboljšanje društvenog statusa, financijske dobitke, ali i dobre odnose s ljudima. Trebali biste maksimalno iskoristiti ovu godinu i ne propustiti nijednu dobru priliku,donosi Slobodna Dalmacija

S druge strane, Bikovi i Vage trebaju se pripremiti za godinu punu izazova.

Bikovima će se od samog početka godine pokazati da im zvijezde jednostavno nisu naklonjene. Ne bi trebali računati na pretjerano lijepe događaje ni na poslu ni u privatnom životu. Globa tvrdi da ako se držite dobrih navika i oprostite od štetnog ponašanja i svega što vam šteti, to bi moglo neutralizirati lošu sreću.

Predstavnici Vaga neće imati tako lošu godinu kao Bikovi, ali će i oni imati manje neugodnosti, zabluda, grešaka... Sve se vrti oko toga da ćete se osramotiti u javnosti i ostaviti dojam da ste nespretni ili glupi. Zvijezde vam, pak, savjetuju da sve okrenete na šalu i da stvari ne shvaćate preozbiljno, piše blic.rs.

02. svibanj 2024 00:47