StoryEditorOCM
ZabavaVIDEO

Klapa Kaše ima novi singl, pogledajte spot za pjesmu ‘Ti si moja sudbina‘

Piše K. F.
10. srpnja 2024. - 13:49

Dubrovačka klapa Kaše objavljuje novi singl, u izdanju Scardone, pod nazivom “Ti si moja sudbina”. Glazbu, uobičajeno, potpisuje Vicko Dragojević, stihove je napisao jedan od najvećih hrvatskih autora, veliki Krste Juras (Dalmacija u mom oku, Šibenska balada, Dva su zrna grožđa, Samo moru virujen…). Za aranžman je zadužen Vicko Dragojević u suradnji s Hrvojem Domazetom, koji je pjesmu snimio, miksao i masterirao. S pjesmom "Ti si moja sudbina" klapa Kaše će nastupiti na Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu ovoga ljeta. Za pjesmu je snimljen spot, pod redateljskom palicom Dominika Miljaka, a zanimljivo je kako su u spotu sudjelovali dubrovački turisti, koji su na Stradunu i na zidinama s klapom otpjevali riječi pjesme.

- Prvi singl ovoga ljeta je tu – nadamo se kako imamo pravu ljetnu, veselu pjesmu koja će se pjevati diljem Dalmacije. Ovom pjesmom započeli smo suradnju s velikim Krstom Jurasom, za kojim su desetljeća svima znanih hitova i pjesama koje su pjevale sve generacije! Prilikom snimanja spota odlučili smo u sve uključiti turiste iz cijeloga svijeta, i oni su to objeručke prihvatili. Tako su s nama pjevali i Colleen McCallum, Victoria Tu i Felix Lui, kao i Ryan i Alexis Diehl – turisti iz čitavog svijeta koji su se uhvatili u koštac s izgovorom riječi. Bilo je jako veselo, i vjerujemo kako su iz Dubrovnika ponijeli uspomenu za čitav život  - poručio je Vicko Dragojević uoči izdanja novog singla.

Inače, klapa Kaše nastupiti će i na Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, dok je na Večeri novih skladbi Festivala dalmatinskih klapa u Omišu klapa Kaše osvojila treću nagradu žirija za pjesmu "Miholjice", koju je na stihove Ive Vojnovića skladao Vicko Dragojević. Kaše će večeras nastupiti i na ceremoniji svečanog otvaranja jubilarnih 75. Dubrovačkih ljetnih igara. 

Pogledajte spot za novu skladbu ‘Ti si moja sudbina‘ dubrovačke klape Kaše.

07. rujan 2024 18:12