StoryEditorOCM
ZabavaPogledajte ovu rapsodiju oblina u crvenom

Kipteći dekolte i visoki prorez Lidije Bačić zasjenili vaterpolski spektakl na Peristilu! Gledalo je preko 100 milijuna Europljana

Piše dv
24. travnja 2022. - 11:41

Slika sa splitskog Peristila kakav do sada nismo vidjeli putuje Europom. Brojni olimpijski pobjednici, sportske legende i oni zbog kojih ćemo ovo ljeto biti posebno uzbuđeni – vaterpolisti, uveličali su svečano izvlačenje skupina za Europsko prvenstvo koje se u gradu pod Marjanom igra od 27. kolovoza do 10. rujna.

Uz više od 100 milijuna Europljana koliko je pratilo izvlačenje putem TV-a, spektakl su iz prvih redova pratili brojni uglednici i sportske zvijezde. Ovo je itekako velika reklama kako za grad Split tako i za Hrvatsku ususret novoj turističkoj sezoni. U gradu pod Marjanom od 27. kolovoza do 10. rujna nastupit će čak 28 reprezentacija (12 ženskih i 16 muških) s više od 600 sportaša i članova stožera, uz to 100 sudaca delegata i predstavnika LEN, 300 novinara, te više od 600 osoba direktno povezanih s organizacijom, donosi Jutarnji list.

Uzbudljivo izvlačenje pratili su splitski bubnjari, a posebno emotivna bila je izvedba svojevrsne vaterpolo himne 'Do zadnjeg daha' u izvedbi Gorana Karana i Lidije Bačić koja je nastupila u raskošnom, crvenom izdanju.

image

Goran Karan i Lidija Bacić

Ante Cizmic/Cropix
image

Goran Karan i Lidija Bacić
 

Ante Cizmic/Cropix
image

Lidija Bačić

Ante Cizmic/Cropix
03. svibanj 2024 15:03