StoryEditorOCM
ZabavaNOVI HIT

Kad Severina ‘grune‘ s novom pjesmom, uvijek je spektakl! Pogledajte novi video ‘spod čekića‘, pjeva s izvođačem kojeg nikad nije srela uživo, spot je senzacija

Piše dv
31. ožujka 2022. - 13:24

Dugoočekivani novi album Severina je upravo najavila singlom "Fališ mi", ujedno i prvom snimljenom pjesmom s novog albuma, gdje prvi puta surađuje s bugarskim pjevačem Azisom, prenosi Slobodna.

"'Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Od kada se pjesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je da mi se pridružio.

image

Sanela Babić

Nn Media Nemanja

Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi… Nadam se i ja vama'' - poručila je splitska pjevačica svojoj publici.

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma (s kojim su je mediji i emotivno povezivali), dok spot potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

image

Sanela Babić

Nn Media Nemanja

Severina i Azis inače se nikad nisu susreli uživo, spot su pojedinačno snimali u razmaku od mjesec dana.

Spot, u čijoj produkciji je sudjelovalo više od 50 suradnika, sniman je u klubu Lafayette, a za potrebe istoga koreografiju za Severinu, kazališne baletane i klupske plesače potpisuje Milica Cerović.

image

Sanela Babić

Nn Media Nemanja

"Pjesma i ritam vrh!!... Novi ljetni hit", "Odlični. Bravo Seve. Ponovno u centru pozornosti kao s pjesmama Brad Pitt, Dobrodošao u klub, Hurem", "Kraljica se vratila na tron. Azis odličan" - neki su od prvih komentara koji su ispratili pojavu spota na YouTubNovu pjesmu poslušajte ovdje.

16. travanj 2024 09:21