StoryEditorOCM
ZabavaNovi brak poznate tenisačice

Još je pod dojmom: Iva Majoli zatrpala Instagram fotkama svog vjenčanja, jedan gost je pravo iznenađenje

Piše DV/Ines Stipetić /Gloria.hr
15. listopada 2022. - 09:10

Naša proslavljena tenisačica i izbornica Fed Cup reprezentacija još uvijek je pod dojmom svog nedavnog vjenčanja pa svakim danom na svom Instagramu otkriva sve više detalja s bajkovite ceremonije u Kraljevskoj palači (Palazzo Reale) u Milanu, piše Gloria.hr.

Podsjetimo, Iva Majoli 6. listopada udala se za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a u novoj objavi otkrila je da je na ceremoniji prisustvovao i Giuseppe Sala, milanski gradonačelnik koji je mladencima poželio svu sreću svijeta.

image

Iva Majoli u svadbenom raspoloženju

Instagram/

Objavila je i fotografiju s dugogodišnjom prijateljicom i kumom, zagrebačkom sutkinjom Ivom Vucelić Šipek uoči i nakon vjenčanja, a uz njih se vidi i Ivin mali ljubimac.

Za sada još nije objavila fotografije sa svadbene večere koja je održana u luksuznom hotelu Principe di Savoia, a neki od uzvanika su nam rekli da je bilo jako veselo. Milansko vjenčanje bilo je organizirano samo s njihove obitelji i bliske prijatelje, a veliki party priredit će iduće godine u proljeće na koji će pozvati puno veće društvo.

26. travanj 2024 23:33