StoryEditorOCM
ZabavaPOČELE ‘ZVJEZDE PJEVAJU‘

Jedan par oduševio, a pogledajte kako su prošli Lejla i Španja

Piše A.Ke.
31. ožujka 2024. - 00:06

Počečla je 13. sezona showa Zvijezde pjevaju, a ovogodišnji pjevački parovi su: bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl, voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić.

Nastupaju i paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković, glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo, plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać, glumica Dea Presečki i Dino Petrić, radijska voditeljica Ivana Mišerić i Alen Đuras. 

Natupom mogu biti zadovoljni Dubrovčani Lejla Filipović i Mihovil Španja.

 Lejla Filipović i Bojan Jambrošić su prvi izašli na pozornicu. Otpjevali su pjesmu ‘Ti si želja mog života‘ i za svoj nastup dobili 22 boda.  Danijela Martinović im je poručila kako od njih puno očekuje i primjetila je tremu kod Lejle, koja je izgledala fantastično.   Od žirija su dobili 22 boda.  Lejlu su u publici podržali suprug Tarik i voditelj Joško Lokas.

Četvrti je nastupio naš najtrofejniji sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković. Izabrali su pjesmu ‘Ljubav za nas‘. 

-Izabrali ste fenomenalnu pjesmu. Vi ste tako skočili u ovo, vaša strast će zasigurno dotaknuti mnoge- rekla je Danijela nakon Španjinog nastupa. Također su bili pozitivni i komentari ostalih članova žirija. 

02. svibanj 2024 04:40