StoryEditorOCM
ZabavaEVO JE OPET

‘Japan, spremni smo za vas!‘: seksipilna Ivana Knoll na Instagramu pokazala kako ‘tamani‘ sushi u majici predubokog dekoltea. Poslala je poruku uz novi vatreni styling

Piše dv
5. prosinca 2022. - 16:06

Atraktivna, a ujedno i najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll i danas dominira Katarom, donosi Slobodna Dalmacija.

Crnokosa ljepotica svoju podršku reprezentaciji dijeli na Instagramu i prije velike utakmice u kojoj će se u 16 sati ‘Vatreni‘ boriti protiv Japana. 

- Japan, spremni smo za vas! - napisala je Ivana u prvoj objavi danas, na kojoj u svojoj odjeći s navijačkim motivima uživa u sushiju.

Popularna navijačica na Instagramu se oglasila i s terena, pola sata prije velike utakmice: - Idemo Hrvatska! - napisala je uz fotografiju. 

Poznata po izazovnim navijačkim outfitima, izazovna Ivana ovoga je puta na utakmicu došla u traper minjaku i majici dubokog dekoltea i s motivom kockica - s kojom je uskladila ukras na glavi te čarape preko koljena. 

Objava nije nedostajalo ni na njezinim Instagram storyjima, na kojima je osim navijačkog outfita, Ivana podijelila i video s navijačicom Japana, kojeg je snimila ispred stadiona. 

image
/Screenshot/ Instagram

Njezine objave, kao i uvijek, skupile su veliki broj pozitivnih komentara: 

- Prelijepa si, zbog tebe navijam za Hrvatsku, napisao je u komentar jedan Ivanin pratitelj.

- Draga si mi, ali ovaj put ipak navijam za Japan, dodala je jedna korisnica Instagrama.

07. svibanj 2024 11:04