StoryEditorOCM
ZabavaSTIŽU NAM HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

Izgledaju kao obični turisti, ali imaju važan zadatak: uhvatili smo filmaše koje obilaze Grad tražeći najbolje lokacije, jedno je sigurno, čeka nas prava ‘filmska jesen‘

Piše Dv
6. rujna 2022. - 11:02

Dubrovnik i okolica ovog će rujna opet postati veliki ‘studio‘ za snimanje filmova i serija na otvorenom. Tako smo među turistima koji otkrivaju ljepote Grada zatekli i filmaše koji razgledavaju lokacije za snimanje. Nije točno poznato što će se snimati jer je još sve prekriveno velom tajne, ali pitanje je trenutka kad će se netko od holivudskih zvijezda prošetati Gradom.

Podsjetimo, tijekom ovog mjeseca najavljeno je snimanje serije Vikinzi Valhalla, točnije, njezine treće sezone. Kao lokacija se spominje i Dubrovačko primorje. U međuvremenu je bivši hotelski kompleks u Kuparima pretvoren u filmsku kulisu za snimanje HBO-ovog filma o američkoj ratnoj fotografkinji i fotoreporterki Lee Miller. Naslovnu ulogu igra oskarovka Kate Winslet, a njoj će se pridružiti i zvijezde Jude Law te Marion Cotillard. Snimanje bi trebalo početi krajem rujna.

23. listopad 2024 22:34