StoryEditorOCM
ZabavaU centru pažnje

Ivana Knoll za gostovanje u emisiji kod slavnog voditelja odjenula kupaći kostim i ponovno podigla temperaturu

Piše R. R./sd
22. lipnja 2023. - 19:55

Nakon što je nedavno u Rotterdamu na finalu Lige nacija bodrila hrvatsku nogometnu reprezentaciju Ivana Knoll se odlučila malo povući iz javnosti i otputovati na egzotično putovanje. No ipak nije dugo izbivala od svjetla reflektora jer se javila u emisiju slavnog Piersa Morgana. Za ovu priliku je odjenula jedan od svojih kupaćih kostima s prepoznatljivim crvenim i bijelim kvadratima, donosi Slobodna Dalmacija.

Razgovarali su o njenim fotografijama na društvenim mrežama i modnim kombinacijama, ali i o izborima za ljepotu, a isječkom iz emisije Knoll se pohvalila i na svom Instagram profilu. Voditelj Morgan pitao je za mišljenje o tome smatra li da je ponižavajuće da djevojke koje se natječu na izborima za ljepotu trebaju nositi kupaće kostime.

Knoll je poručila da ne može vjerovati da se u 2023. godini priča o tome, jer kupaće kostime svi nose. Istakla je da je ima vlastiti brend i liniju kupaćih kostima i da to što nosi kupaći kostim, ne znači da je ne treba poštovati.

Djevojke koje dolaze na izbore za ljepotu moraju imati samopouzdanje i ne bi trebale brinuti za muške hormone. Ako je tako, ne bi trebala biti u natjecanju, jer je sramežljiva - objasnila je Knoll.

Ova 30-godišnja navijačica i ranije je gostovala kod slavnog voditelja, tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru govorila o kritikama koje se odnose na izazovna odijevanja na tribinama u ovoj zemlji.

03. svibanj 2024 23:23