StoryEditorOCM
ZabavaNeugodna situacija

Iva Šulentić se pojavila na HRT-u nakon što je žestoko kritizirana zbog vođenja dočeka nogometaša, otkrila je kako će se neko vrijeme suzdržati od davanja komentara

Piše dv
19. prosinca 2022. - 19:18

Luka Bulić i Iva Šulentić – kako im je jutros? Upropastili su doček naših nogometaša njima, gledateljima i očevicima, masi građana na Trgu bana Jelačića - piše kolumnist Jutarnjeg lista Tomislav Čadež i nastavlja.

Bijesno i bestidno urlali su cijelo vrijeme, uzvikivali glupe dosjetke, stenjali, zavijali, klečali, prenemagali se i nametljivo ometali bilo kakvo veselje. To je trajalo ne znam točno koliko dugo, ali meni se činilo satima, kao kakva noćna mora iz koje se ne možeš probuditi. Jedini spas od njih bijaše – ugasiti televizor ili pobjeći s poprišta, prenosi Slobodna Dalmacija.

image

Iva Šulentić i Luka Bulić
 

Ronald Gorsic/Cropix

Zanima me tko ih je angažirao? Ili je možda to bila njihova privatna proslava? Jesu li zapravo oni platili Gradu Zagrebu da se produciraju, a ne Grad Zagreb njima?

Čadež nije jedini koji se obrušio na voditelje dočeka jer se kritike na račun Ive Šulentić i Luke Bulića slijevaju još od sinoć otkako je završio prijenos na HRT-u. 

Sve gori od kritika na račun voditelja dočeka! Jadranka Kosor: Ovo revanje nemere se slušat!; Mirjana Hrga: Čista parodija!; Imoćani ‘opleli‘ žestoko: Bolje je FIFA odabrala suce

image

Iva Šulentić i Luka Bulić

Ronald Gorsic/Cropix

Tijekom dana dobili smo Ivu, no ona nije bila raspoložena za razgovor.

- Suzdržala bih se od davanja komentara - rekla nam je Šulentić.

Dan nakon što je vodila program na zagrebačkom Trgu voditeljica se pojavila u emisiji ‘Kod nas doma‘ i odmah na početku čestitala našim nogometašima i izborniku Zlatku Daliću na osvojenom trećem mjestu.

image

Iva Šulentić

HRT
25. travanj 2024 07:16