StoryEditorOCM
ZabavaBIZARNI ZAHTJEVI

Ispovijest VIP stjuardese: ‘Neprimjereno dodirivanje, salate od 700 dolara, prosidbe, neočekivani posjeti u hotelu, nastrane uniforme... Sve je dio posla‘

Piše dv
3. listopada 2022. - 19:24

Život stjuardesa sve je samo ne dosadan. Nekad ne možemo ni zamisliti što se sve u zraku događa i na kakve situacije posada u avionu nalijeće. Bivša VIP stjuardesa Emilia George otkrila je što se sve događa na letu u privatnim avionima i da je prisustvovala raznim bizarnim situacijama, piše Blic.rs, a prenosi Slobodna Dalmacija.

- Od večere vrijedne milijun dolara do salate od 700 dolara. Novac nije problem kada si možete priuštiti privatni avion. Vidjela sam teretane u avionu, disko sobe sa šipkama za striptiz i zlatnim prestoljem – rekla je.

Tijekom rada za bogate i poznate doživjela je niz nemogućih zahtjeva i želja koje je morala ispuniti. Jedan od njih bio je iznajmljivanje limenog orkestra koji se sastoji od 200 članova kao znak dobrodošlice klijentu, plaćanje računa za taksi 660 dolara kako bi pokupila kavijar i hitno slijetanje u pola puta kako bi klijenti jeli u „McDonald‘s-u“.

- Bilo je tu i potpuno ludih zahtjeva poput onog da im poslužim lososa kome je svirana klasična muzika cijeli život – rekla je.

Sastavni dio posla bili su pozivi na intimnu večeru, neprimjereno dodirivanje i neočekivani posjeti u hotelu. Bilo je tu i prosidbi. Jedan vlasnik privatnog aviona tražio je da njegova posada nosi „nastrane“ uniforme, a onaj tko bi odbio dobio bi otkaz nakon određenog vremena.

Ipak, istakla je i dobre strane, poput napojnica od 4.000 dolara, poklona koji uključuju skupocjene Rolex satove, "Hermes" torbice i VIP karte za razne manifestacije. Ako bi negdje noćili, sobe bi bile u najskupljim hotelima, a večerali bi u najelitnijim restoranima. Nekada bi dobivala i osobnog asistenta i vozača.

Imala je i budžet za uniforme, a nikada se nije brinula hoće li biti gladna na poslu jer je jela sve ono što i klijenti.

Kvalifikacije koje trebate imati za ovaj posao su mnogo strpljenja, brzo misliti, biti diskretni i spremni putovati bilo kada i bilo gdje. Također, trebate biti spremni na neočekivane putnike poput sokola, mladunaca lavova i majmuna, objavio je piše Blic.rs.

25. veljača 2024 11:51