StoryEditorOCM
ZabavaUŽIVANJE NA NAJJAČE

Isklesanog torza i u zelenim gaćama David Beckham se pozdravio s dubrovačkim krajevima

Piše jl
5. rujna 2023. - 09:31

Bivši nogometaš David Beckham odlučio je maksimalno uživati u svom posljednjem danu odmora u Hrvatskoj, a to je dokazao i fotografijom na kojoj pozira bez majice, na radost brojnih obožavatelja i obožavateljica, piše Jutarnji list.

48-godišnja nogometna legenda na društvenim je mrežama podijelila fotografiju s odmora u našoj zemlji uz opis: "Kraj ljeta uz posljednje umakanje." Na fotografiji pozira golog torza prije nego što će obaviti posljednje kupanje.

image

 


David Beckham
 

 

Instagram/david Beckham/

Beckham je pritom na sebi imao samo zelene kupaće hlače i crne sunčane naočale dok je pozirao na stijeni s pogledom na more. Podijelio je i fotografiju sina Cruza Beckhama kako svira gitaru, te nekoliko fotografija svoje večere iz restorana Gastro Mare u Kobašu, smještenog oko sat i pol vožnje od Dubrovnika.

image

 


David Beckham u restoranu Gastro Mare u Kobašu
 

 

Instagram/david Beckham/

Posebno je bio oduševljen chefom Antom (Tonijem) Bjelančićem, kojeg od milja zovu Bjelko i njegovim kulinarskim umijećem.

image

 


David Beckham s chefom restorana Gastro Mare u Kobašu
 

 

Instagram/david Beckham/

Odmor u Hrvatskoj uslijedio je nakon što su Beckhamovi proslavili 21. rođendan sina Romea u Londonu. David (48), Victoria (49), Cruz (18) i Harper (12) uživali su u rođendanskoj večeri pripremljenoj za Romea, koji je poveo i djevojku Miu Regan (20).

30. travanj 2024 19:47