StoryEditorOCM
ZabavaSvaki treći dobiva

Indijski astrolozi otkrivaju kome će 2023. godina biti bogata, blagostanje se smiješi za četiri horoskopska znaka, oni ne bi trebali osjetiti recesiju

Piše dv
23. prosinca 2022. - 15:06

Prognoze astrologa imaju svoju cijenu i zvjezdanu težinu, a dodatno je dobivaju uoči novih godina, kada mnogi žele saznati kakvo im je novo ljeto zapisano u zvijezdama, prenosi Slobodna Dalmacija.

Horoskop za iduću 2023. godinu napravili su indijski astrolozi i izazvali šire zanimanje jer su za četiri znaka predvidjeli dobru i bogatu godinu.

Evo koja su to četiri horoskopska znaka, provjerite jeste li među njima.

image
AFP

Vrisha (Bik)

21. travnja - 21. svibnja

Tranzit Jupitera prolazit će kroz vašu 11. kuću do 22. travnja 2023. i donijet će vam izuzetno povoljan period za pokretanje novog posla, ulaganje u karijeru te upoznavanje utjecajnih i moćnih ljudi koji će prepoznati vaš potencijal. To vrijeme karakterizira i porast bogatstva čije vam spremanje ne pada teško jer ćete taj novac uložiti i uvećati. Nakon 22. travnja Jupiter prelazi u vašu 12. kuću tajni, pa su mogući nepredviđeni troškovi, stoga na vrijeme napravite dobar plan budžeta za nadolazeću godinu, prenosi Hayat.ba.

image
AFP

Kanya (Djevica)

22. kolovoza - 23. rujna

Bit ćete sretnici sljedeće godine. Do 22. travnja Jupiter prolazi kroz vašu 7. kuću partnerstva, što će vam donijeti vjenčanje i ulazak u brak. Bit će to odlično razdoblje za suradnju s tvrtkama iz inozemstva i svaka vrsta ugovora će vam dobro doći. I nakon 22. travnja 2023. ostat ćete među sretnicima, samo će se fokus pomaknuti prema pristizanju novca. U ovom razdoblju igrajte na sigurno i izbjegavajte rizik jer ćete samo tako uspjeti u svom naumu.

image
AFP

Dhanu (Strijelac)

23. studenog - 22. prosinca

Pripremite se za poboljšanje i napredak u svim područjima života. To se posebno odnosi na uvjete stanovanja, pa je vrlo moguće da ćete kupiti veći i ljepši stan ili kuću, samo pazite da zbog toga ne dođete u svađu s obitelji. Bilo koja vrsta kupnje nekretnine do 22. travnja bit će uspješna sve dok je Jupiter u tranzitu vaše 4. kuće. Budite oprezni na polju karijere i izbjegavajte ulaganje novca u sumnjive projekte. Nakon 22. travnja imat ćete poteškoća s djecom, a ključ prevladavanja problema je iskrena komunikacija i razumijevanje. Nakon 22. travnja igrajte lutriju, vrlo je moguće da ćete dobiti veliki dobitak.

image
AFP

Kumbha (Vodenjak)

21. siječnja - 19. veljače

Tranzit Jupitera kroz vašu drugu kuću do 22. travnja može vam donijeti povećanje bogatstva i mogućnost zarade preko dodatnog posla koji vam je prije bio hobi. Posvetite se obitelji, posebice djeci i pokušajte "sagledati" svijet iz njihove perspektive kako biste ih bolje razumjeli. Obratite pažnju na svoje zdravlje i promijenite navike, posebno kada je u pitanju prehrana. Što se tiče razdoblja nakon 22. travnja, pokušajte izbjeći sukobe na poslu. Posebno pazite kome ćete što reći u povjerenju kako ne bi došlo do vaših šefova. Zato je najbolje držati jezik za zubima i nikada se ne povjeravati kolegama koji to mogu iskoristiti protiv vas.

To su četiri znaka kojima su indijski astrolozi prognozirali bogatu 2023. godinu, prenosi Hayat.ba.

Ali ne brinite se. Ako vam i nije prognozirano najveće bogatstvo, zadovoljite se i s onim nešto manjim jer iduće godine slijedi nova zvjezdana konstelacija i nova sreća.

image

Tko zna ide li ova hrpa novca kao glavna ili utješna horoskopska nagrada?

Shutterstock
02. svibanj 2024 07:34