StoryEditorOCM
ZabavaDRUGA ŽENA

Imala je 170 kilograma, a jedan obrok bio je dovoljan za šesteročlanu obitelj! Onda je drastično smršavjela. Evo i kako

Piše dv
12. rujna 2023. - 14:09

Novozelanđanka Kelly Burt uspjela se izvući iz depresije i odlučila drastično promijeniti sve i skinuti suvišne kilograme. U ožujku prošle godine Kelly je imala 150 kilograma, a samo jedan njezin obrok bio je dovoljan za šesteročlanu obitelj.

image
Screenshot instagram

- Tih 150 kilograma nije ništa - šest tjedana prije toga imao sam 170 kilograma. Bila sam očajna i potpuno odsječena od svijeta. Probala sam sve dijete, sve lijekove, sve što sam vidjela i ništa mi nije pomoglo - objasnila je Kelly.

Deset godina pokušavala je smršavjeti na različite načine, objavio je Kurir.

- Da nisam dobila priliku otići na operaciju smanjenja želuca, otjerala bih se u grob prejedanjem, u to sam potpuno uvjerena. Čim sam se probudila nakon operacije, mozak mi je bio potpuno miran, nisam razmišljala o hrani. Kao da je i on znao da smo učinili nešto što će nam promijeniti život - rekla je Claire.

Ukupno je, kaže, smršavjela 80 kilograma, a uklonjeno joj je 80 posto trbuha.

image
Screenshot instagram

Za jedan obrok znala sam pojesti 10 hamburgera, dvije porcije krumpirića, dva buritosa i sok. Onda bih poslije pojeo dvije velike pizze i još soka. Naravno, tu su i slatkiši. Potrošila sam ogromne svote novca samo na hranu - rekla je Kelly i dodala:

- Na kraju više nisam mogla ni hlače obući. Pala sam u depresiju i više nisam izlazila iz kuće. Sada živim potpuno drugačijim životom i ta operacija je nešto najbolje što sam za sebe napravio.

30. travanj 2024 23:48