StoryEditorOCM
ZabavaVJEČNI MLADIĆ

Ibrica danas slavi rođendan: ‘79 mi je tek u gu*ici! Volio bih se još zaljubiti. Neću nastupati za Novu, nego ću leći zagrljen sa svojim psom i mačkom. Gdje ćeš bolje!

Piše I. P.
15. prosinca 2023. - 13:34

Legendarni kantautor Ibrica Jusić danas slavi rođendan, a zatekli smo ga u Zagrebu. Obradovao se našom čestitkom za rođendan i poručio: "79. mi je godina tek u gu*ici!" Nije od rođendanskih slavlja, pa neće biti neke fešte, ali će s obitelji, sinom, nevjestom i unukom otići na ručak. Neće nastupati ni za Novu godinu jer ne voli novogodišnje gaže. 

- Leći ću zagrljen sa svojim psom i mačkom. Gdje ćeš bolje - govori nam kao i uvijek dobro raspoloženi Ibrica.

Partnericu nije pronašao. "Napisat ću pjesmu ‘Da mi se još zaljubiti", šali se Ibrica. Njegova posljednja znana, kako kaže, platonska veza bila je s Amerikankom Erikom. Par se prije pet godina susreo u Zagrebu nakon 40 godina. Ibrica je Eriku dočekao na aerodromu nakon čega su dva dana poslije njegovim koncertom proslavili njegovih 55 godina karijere u zagrebačkom HNK. Upoznali su se na njegovom koncertu na dubrovačkim skalinama. Erika je u Dubrovniku tad bila na ljetovanju. 
- Drago mi je da smo se našli nakon toliko godina, to je uistinu lijepo. Pitala me bi li se ja preselio u Ameriku. No meni se u Ameriku ne ide - kaže nam Ibrica.

Slijedeće godine Ibrica slavi 60. godina karijere, a otkrio nam je i da tim povodom planira i veliki slavljenički koncert u Splitu.

04. svibanj 2024 01:21