StoryEditorOCM
ZabavaGradonačelnik o novogodišnjoj noći

Hvala svima, imali smo najveći doček 2024. na otvorenom u Hrvatskoj. I za 2025. pripremamo pravi spektakl!

Piše DV
1. siječnja 2024. - 15:11

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se na svom FB profilu na sinoćnju silvestarsku noć i zahvalio svima koji su je učinili spektakularnom:

- Najveći doček 2024. godine na otvorenom u Hrvatskoj, službena statistika kaže 25.000 ljudi, od čega 19.099 u povijesnoj jezgri

Na najljepši mogući način ispratili smo 2023. godinu i dočekali 2024. Opravdali smo u potpunosti titulu Šampiona hrvatskog turizma. Dubrovački doček od svjetskih medija proglašen je jedanaestim najboljim u Europi. Sve ovo ne bi bilo moguće bez sjajnog tima ljudi. Ponosan sam što u našem Gradu imamo ljude, koji su spremni svaki pa i najteži izazov ne samo riješiti, nego osigurati da se svi osjećaju ugodno, da se zabavljaju i druže. Hvala svim medijskim djelatnicima na uputama koje su danima prije prenosili kako bi svi gosti našeg Grada imali sve potrebne informacije za ugodan boravak. Hvala i svim turističkim djelatnicima koji su pokazali kako se ponašaju pravi domaćini. Hvala Libertasu i taksistima koji su osigurali da svatko onaj tko je to želio, a bilo ih je 25 tisuća, može doći i sigurno se vratiti iz Grada. Hvala redom svim žurnim službama. Iako je trebao manji broj intervencija (zdravstvenih), uz dobru prethodnu organizaciju osigurano je kako svi mogu uživati bez opterećenja i zabrinutosti jer samo tako može i zna Šampion hrvatskog turizma - napisao je Franković.

- Za sve koji “možda” nisu primijetili, naša turistička sezona ne samo da nije završila u studenom nego se nastavlja i dalje.

Hvala svim djelatnicima Grada Dubrovnika, čiji rad i predanost poslu u ni jednom trenutku ne prestaje, a svaki novi izazov prihvaćaju uz čast služenja svome Gradu. Pred nama je sada novi izazov; otvaranje prvog najvećeg loptačkog natjecanja u našem Gradu - Europskog prvenstva u vaterpolu za koji smo imali samo mjesec dana priprema ali...odradit ćemo mi i to. I na kraju, već sutra započinjemo pripreme za doček Nove 2025. godine i vjerujte, bit će spektakularan kao i ovaj.

A da nije našeg Parca svetog Vlaha i njegove zaštite ništa ne bi bilo moguće i zato

ŽIVIO SVETI VLAHO! - poručio je dubrovački gradonačelnik.

19. travanj 2024 19:46