StoryEditorOCM
ZabavaZASJEDA

Hugh Jackman po prvi put govorio o razvodu od supruge nakon 27 godina braka, paparazzo ga ‘zaskočio‘ na ulici

Piše dv
18. rujna 2023. - 08:10

Prošloga tjedna javnost je šokirao glumac Hugh Jackman (54) kada je objavio da se razvodi od supruge Deborre-Lee Furness (67). Par se vjenčao 1996. godine. Imaju dvoje posvojene djece, sina Oscara (23) i kći Avu (18).

image

Hugh Jackman

Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Blagoslovljeni smo što smo proveli gotovo tri desetljeća kao muž i žena u prekrasnom braku punom ljubavi", napisao je prošli tjedan par i nastavio: "Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili naš individualni rast." Zajednička izjava otkrivala je malo o emocionalnom stanju glumca i njegove supruge. Hugh Jackman sada je o tome govorio s paparazzom, izvještava tmz.com.

"Ovo je izuzetno teško vrijeme", rekao je glumac kada su ga paparazzi uhvatili u New Yorku. Međutim, nije želio ulaziti u detalje.

Upoznali su se na snimanju australske TV serije Corelli i odmah se zaljubili. Vjenčali su se godinu dana kasnije, a tada je Deborra bila veća zvijezda od njega.

Tijekom godina postali su jedan od omiljenih hollywoodskih parova, no mediji su često spominjali njihovu veliku razliku u godinama. Naime, Hugh Jackman je 13 godina mlađi od Deborre.

Njihov brak činio se skladnim, nikada u javnosti nije bilo trzavica. Na crvenom tepihu zadnji put su se pojavili u svibnju na Met Gali, a u srpnju su zajedno bili u muškom finalu Wimbledona.

03. svibanj 2024 12:15