StoryEditorOCM
ZabavaATRAKTIVNA SLAVONKA

Hrvatska navijačica u najgolišavijem izdanju do sada: ‘Anđelica Claudia pazit će na našu momčad‘

Piše Petra Fürst/JL
9. prosinca 2022. - 11:36

Atraktivna navijačica Claudia Rivier ne prestaje privlačiti pažnju svojim oblinama među kojima se najviše ističu njene bujne grudi. No ovoga puta, Claudia je otišla korak dalje, a za neke možda predaleko. U najgolišavijem izdanju do sada, Slavonka je pozirala u gornjem dijelu bikinija koji je gotovo potpuno otkrio njene grudi i mini suknji od resica dok je na leđima nosila crveno-bijela krila.

- Anđelica Claudia pazit će na našu momčad na utakmici, napisala je uz fotografiju kojom je oduševila većinu svojih pratitelja.

‘Želim da me ovo dočeka poslije smrti‘, ‘Apsolutno predivna‘, ‘Pravi si blagoslov‘, nizali su se komentari.

Claudia je svojim izazovnim fotografijama prikupila preko 600 tisuća pratitelja, a otkako je počelo Svjetsko prvenstvo u Kataru popularnost joj samo raste, donosi Jutarnji list.

Inače, Claudia opovrgava sve glasine da se ikada podvrgnula estetskim zahvatima.

- Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih...I dodatnih 30 kilograma, napisala je na svom Instagram profilu.

19. travanj 2024 03:32