StoryEditorOCM
Zabavafinale Dore 2024.

Hrvatska je izabrala svog predstavnika na Eurosongu! Baby Lasagna s pjesmom „Rim Tin Tagi Dim“ pobijedio na Dori

Piše Maja Rilović Koprivec
25. veljače 2024. - 22:46

Baby Lasagna s pjesmom „Rim Tin Tagi Dim“ pobjednik je večerašnje Dore hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije. O pobjedniku su odlučili stručni žiri s 74 boda i čak 180.000 glasova gledatelja što mu je donijelo čak 247 bodova!

Baby Lasaga imao je najveću podršku i na društvenim mrežama, a još tijekom  glasovanja  tviteraši su ga vidjeli kao pobjednika.

"Hvala svima što ste glasali", poručio je Baby Lasagna.

"Ja sam uvijek išao sa stavom nije gotovo dok nije gotovo. Nisam razmišljao o pobjedi. Bitno mi je da damo sve od sebe, da mogu navečer zaspati jer znam da sam dao sve od sebe", rekao je pobjednik Dore.

Ovogodišnji Eurosong na kojem će nas predstavljati Baby Lasagna održat će se u Švedskoj.

Finale Dore 2024. zabilježio je još jedan gaf HTV-a. Naime, nestalo je tona, a i slike na kraće vrijeme. Voditelj Duško Ćurlić morao je spašavati stvar, improvizacijom. Kako je tekao izbor pogledajte ovdje.

Čak 16 kandidata natjecalo se za pobjedu na Dori hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije: Natalie Balmix, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Lana Mandarić, Boris Štok, Stefany, Pavel, Saša Lozar, Lara Demarin, Let 3, Alen Đuras, Eugen, Vatra, Damir Kedžo, Baby Lasagna, Marcela i Vinko. 

 

 

29. svibanj 2024 07:28