StoryEditorOCM
ZabavaSRAM GA BILO!

Hrvatica je masno platila karte za koncert, ali momak ju je samo tako ‘zavaljao‘. Evo i besramnih poruka, pogledajte

Piše dv
11. srpnja 2023. - 18:36

Jedna djevojka je pokušala doći do ulaznica za koncert Merlina. Međutim, bile su rasprodane, stavila je oglas na Facebook i javio joj se jedan momak i pošteno je "zavaljao".

Potom je cura objavila upozorenje na raznim FB stranicama, kako i drugi ne bi bili prevareni.

- Samo jedno kratko upozorenje kako ne biste bili naivni kao ja. Budući da su ulaznice za koncert na koji želim ići bile rasprodane, odlučila sam se na kupovinu na Fejsu kao i dosta puta do sada. Tada mi je ulaznice ponudio M. P. ili M. M.M., kako god se gospodin voli predstavljati. Poslao mi je račun od navodne djevojke na koji sam uredno uplatila 100€. No tad počinje agonija. Gospodin tjednima ne želi poslati ni ulaznice ni novac, a svakodnevno mi obećava kako će uplatiti te me maltretira porukama. Kasnije saznajem da je moj novac zapravo uplaćen djevojci koju je također prevario za 100€, a poznata mi je i djevojka koja je uplatila 200€ također za nepostojeće ulaznice.

Ja sam trebala biti pažljivija tijekom svoje kupovine, ali i dalje sam iznenađena prevarom koju gospodin i dalje tjera! Tko zna koliko je ljudi do sada već prevario. Budući da se dosta oglašava po razno raznim grupama, ovo pišem kao upozorenje kako ubuduće ne bi još nekoga prevario! U prilogu samo neki od screenova poruka kao dokaz! - napisala je djevojka, a evo i poruka.

image

f b

image

f b

image

f b

image

f b

image

f b

image

f b

image

f b

image

f b

image

f b

image

f b

02. svibanj 2024 06:24