StoryEditorOCM
Zabavanovi početak

HRT nakon Doris Pinčić RTL-u uzeo još jednu zvijezdu! Doznajemo gdje ćemo je gledati na Prisavlju

Piše Scena SD
25. veljače 2023. - 15:30

- Vjerujem da sreća prati hrabre i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora te ispitati svoje granice i mogućnosti, stoga sam rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja. HRT kao javni servis po mom mišljenju nudi vrtlog mogućnosti za stjecanje novih iskustava i veselim se svemu što je pred nama. A nadam se, najviše na dobrobit naše publike - ovako je prije tri godine govorila Doris Pinčić kad je nakon šest godina provedenih na RTL-u prešla na državnu televiziju.

image

Doris Pinčić

Nikša Stipaničev/Cropix

Tamo je dio stalne postave emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘, a često vodi i druge emisije Zabavnog programa poput Dore, Splitskog festivala...

Kako smo doznali, upravo se dogodio još jedan transfer s RTL-a na HRT te će uskoro jedna od novih uzdanica Prisavlja kad su u pitanju zabavni sadržaji biti mlada voditeljica Ana Radišić.

Ova Riječanka karijeru u medijima počela je na lokalnom Kanalu Ri i potom na CMC televiziji, a kad je prije nekoliko godina došla na RTL postala je voditeljica nedavno ugasle šoubiz emisije ‘Exkluziv‘. Osim toga vodila je i glazbenu ljestvicu Top.hr, a također je poznata i po tome što uspješno vodi podcast u kojem joj redovito gostuju najpoznatija imena s hrvatske društvene scene.

image

Ana Radišić

Vanesa Pandzic/Cropix

Ana će se, doznajemo, uskoro natjecati u novoj sezoni showa ‘Zvijezde pjevaju‘ koji će se od 25. ožujka svake subote emitirati na HRT1.

Nakon toga HRT će je angažirati u nekoj od svojih mozaičnih emisija, a prisavskim hodnicima se šuška kako bi upravo ona mogla biti nasljednica Doris Pinčić ili Ive Šulentić u ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ ili ‘Kod nas doma‘, pošto će Doris i Iva uskoro otići na rodiljni dopust.

Lako je moguće da je gledamo i u novoj sezoni ‘The Voicea‘, gdje se za novu voditeljicu spominje još jedno ime, radi se o Antoniji Ćosić, koja u ovom trenutku vodi ‘Vijesti iz kulture‘.

17. travanj 2024 15:31