StoryEditorOCM
ZabavaŠto kažu zvijezde?

Horoskop za četvrtak: Blizanci rješavaju probleme, Lavovi nemaju potporu od drugih, Ribe danas brinu o financijama

Piše dv
13. srpnja 2023. - 09:53

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Prebirat ćete po uspomenama, a možda i sresti pojedinca s kojim ste bili vrlo bliski. Da biste riješili nesuglasice s rodbinom, potražit ćete savjet kod zajedničkog poznanika, donosi Slobodna Dalmacija

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Raspoloženje će vam biti promjenjivo, a emocije nadmoćne. Pod utjecajem tuđih sugestija počet ćete misliti da pojedinac kojem ste ukazali povjerenje nije to zaslužio.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Dan je pogodan za razgovore i sređivanje problema koji su nastali zbog neprihvaćanja odgovornosti ili loše komunikacije. Popričajte s partnerom podalje od prijatelja i obitelji.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Napravit ćete mnogo gotovo ni od čega. Pojedinci koji nisu htjeli vidjeti ili razumjeti vašu nadarenost napokon će se uvjeriti da ste kreativac čije se ideje trebaju uvažiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Previše toga past će na vaša leđa, a nerazumijevanje bližnjih neugodno će vas iznenaditi. Shvatit ćete da je bolje osloniti se na sebe, nego očekivati potporu od drugih.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Prestat ćete ići linijom manjeg otpora. Ako imate osjećaj da vas drugi iskorištavaju, promijenit ćete stav prema njima. Bit ćete spremni na povećane intelektualne i tjelesne napore.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Imat ćete mnogo posla, no vi ćete odlučiti provesti dio dana u kupnji odjeće, kozmetike i predmeta za kuću. Pazite samo da vas ne zavedu šareni izlozi i bogata ponuda.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Promijenit ćete odnos prema roditeljima i autoritetima. Zatomite li vlastiti ego, mogli biste brže stići do cilja. Ručnim radom i enigmatikom najbolje ćete smiriti napete živce.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Pokazat ćete zanimanje za praktično korištenje svojih sposobnosti. Imate li hobi, posvetit ćete mu mnogo vremena. Mogli biste osjetiti manje zdravstvene tegobe. Izbjegavajte rizik.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Partner će vam postavljati brojne zahtjeve stavljajući sebe prvo mjesto. Budete li zbog ljubavi imali poteškoća s članovima obitelji, morat će pronaći kompromisno rješenje, donosi Slobodna Dalmacija

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Razočaranje zbog neispunjenih obećanja dovest će do sukoba s partnerom. Umjesto da ostanete sami s crnim mislima, razvedrite se u društvu. Prijatelji će vam mnogo pomoći.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Fokusirat ćete se na novčane transakcije. Trebate li podići kredit, pronađite banku koja nudi najpovoljnije uvjete. Pružit ćete ruku pomirenja susjedu s kojim ste u zavadi.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

02. svibanj 2024 13:43