StoryEditorOCM
Zabavaprvo pa žensko

Hana i Grašo pripremaju se za dolazak prinove, upravo se saznalo koje će ime dati djevojčici. Nije uobičajeno u Dalmaciji, mnoge će iznenaditi njihov odabir

Piše dv
21. svibnja 2022. - 19:41

Medijski najpopraćeniji par ove godine, Hana Huljić i Petar Grašo uskoro će dobiti svoju prvorođenu curicu, a RTL je otkrio i koje će ime dati malenoj. 

Riječ o stvarno najiščekivanijoj bebi na našoj estradi, a mediji su otkrili kako bi na svijet trebala doći 23. srpnja. Izgleda kako tata Grašo i dida Huljić neće biti u bolnici već na splitskom Fusion festivalu na kojem imaju predviđene nastupe baš toga dana. 

image
Tom Dubravec/Cropix

Glazbeni par djevojčici je odlučio dati ime Alba što i nije baš ime uobičajeno za naše dalmatinsko podneblje. 

Podsjetimo, splitski skladatelj Tonči Huljić i budući djed bio je gost podcasta "Putem oblaka. Voditeljici Ani Radišić poznati glazbenik kazao je kako smatra da mu kćerki Hani nisu potrebni nikakvi savjeti o roditeljstvu jer joj je on sve "pokazao primjerom".

- Netko tko je tako odgojen samo će nastaviti odgajati svoje dijete na isti način. Ne treba tu puno filozofirati. Vidjet ću kako je to postati djed kad postanem. Samo neka se rodi živo i zdravo - izjavio je Huljić.

Komentirao je i nedavno vjenčanje Hane i Petra Graše, koje su domaći mediji popratili s velikim zanimanjem. Smatra da oni vode običan život i da su usprkos velikoj pažnji uspjeli ostati smireni.

- Živimo obično, normalnim građanskim životom. Volim biti na Hvaru, volim biti s običnim ljudima kad mi posao baš nije uobičajen - kazao je Huljić i otkrio kako nije htio da mu se djeca bave glazbom kao i on, ali da ni njemu ni supruzi to očito nije pošlo za rukom.

 

20. travanj 2024 16:13