StoryEditorOCM
Zabavaposveta velikanu

Grašo se oglasio o svom beogradskom koncertu: Sve ste krivo shvatili. Ne bih nikad Olivera upotrijebio za vlastitu samopromociju. Osjećam se dijelom njegove obitelji

Piše DV/SD Mozaik
16. listopada 2022. - 11:59

Povodom napisa pojedinih medija vezanih za nastup Petra Graše u beogradskoj Štark Areni, za koji je navedeno da će u cijelosti biti posvećen Oliverovim pjesmama, priopćenjem se oglasio komunikacijski tim splitskog pjevača. 

"U sklopu velike turneje, tijekom koje je nastupio u svim velikim arenama diljem regije, Petar Grašo nastupiti će 11. studenog u beogradskoj Štark areni. Prilikom jednog od brojnih intervjua, na novinarsko pitanje ‘što očekivati od koncerta?’, Petar je odgovorio: ‘Izuzetno sam sretan što imam priliku nastupiti u rasprodanim arenama i trudim se na svakom koncertu dati sve od sebe, od najviše razine produkcije, do glazbenika i repertoara. Moji koncerti vremeplov su pjesama s kojima smo publika i ja zajedno odrastali. Tijekom dvosatnog showa, sjetim se kroz neke pjesme meni dragih ljudi, poput Doris, Olivera, Arsena, koji su bili uz mene na mom glazbenom putu. Radujem se što će i beogradska publika imati prilike dijeliti sa mnom ljubav i energiju, koju sam dijelio s publikom diljem regije".

image
Ante Čizmić/Cropix

Grašin komunikacijski tim navodi kako su njegove riječi o apsolutnoj posveti beogradskog koncerta pokojnom glazbenom velikanu pogrešno protumačene, jer je dobro poznato koliko Petrova publika voli upravo njegove hitove.

"Najbolje to pokazuju i prepune arene s aktualne turneje", ističe Grašina PR-ica Martina Podgorski. Na napise pojedinih medija osvrnuo se i sam pjevač.  

"Kao što je i gospođa Vesna Dragojević rekla da sam dio njihove obitelji, tako sam se i ja uvijek osjećao i nikada nikoga ne bih upotrijebio za vlastitu samopromociju, jer mi nije potrebno, a najmanje Olivera kojeg toliko volim. Na pitanje hoću li se i dalje kroz neke pjesme na svojim koncertima sjećati Olivera - hoću - jer to radim već 20 godina, i radit ću zauvijek", naglasio je Petar Grašo. 

03. svibanj 2024 05:13