StoryEditorOCM
ZabavaJOŠ NIJE ZADOVOLJNA

‘Govorili su mi da sam smeće i da izgledam kao muškarac, skupila sam novac i otišla u kirurga‘ - Pogledajte ovu transformaciju, nećete je prepoznati

Piše dv
14. prosinca 2022. - 15:56

Plastične operacije su tijekom posljednjih godina toliko napredovale, da se sada u potpunosti može transformirati bilo koja osoba, prenosi Slobodna Dalmacija.

O estetskim zahvatima ovisno je sve više djevojaka, ali i muškaraca - čak i kada nema očigledne potrebe za njima. Zbog toga si je izgled drastično promijenio veliki broj ljudi. Među njima se našla i djevojka iz Zuricha, Céline Centino, prenosi Luftika.

Céline je tijekom svog djetinjstva konstantno trpjela uvrede na račun svog fizičkog izgleda. Nemilosrdni vršnjaci svojim su je komentarima tjerali na plač svaki put kada bi se pogledala u ogledalo. Nazivali su je ‘smećem‘, tvrdili da izgleda kao muškarac i da ima ‘odvratan nos‘. Zbog zlostavljanja je Céline odlučila odustati od škole.

Kada je napunila 19 godina, ova je djevojka prvi put posjetila plastičnog kirurga. Tada je operirala nos, zatim grudi (tri puta), a naknadno je radila još neke ‘sitnije‘ zahvate: botoks, zatezanje kože oko očiju i uvećavanje usana.

Iako su joj najdraži adut njezine oči, Céline još uvijek nije sto posto zadovoljna svojim izgledom. Stoga planira nastaviti sa zahvatima. Posljednji joj je bio prošle godine, a tada je povećala zadnjicu. Za medije je priznala da planira smanjiti grudi, prenosi Luftika.

- Imam filere na obrazima, bradi, vilici i ispod očiju. Uvijek sam štedjela novac, nikada nisam išla u klubove i nisam kupovala najnoviju odjeću kako bih uštedjela što više novca, rekla je djevojka i dodala da joj nikada u životu nije prilazilo više muškaraca.

04. svibanj 2024 16:25