StoryEditorOCM
ZabavaBROJNE REAKCIJE

Gospodin Savršeni zapalio društvene mreže: ‘Dok pristaje sudjelovati u takvom šou, daleko je on od savršenog muškarca! Osim toga, da je tako savršen, već bi bio zauzet!‘

Piše Mozaik SD
10. ožujka 2022. - 10:26

Otkriće da će Gospodina Savršenog u nadolazećem RTL-ovom showu utjeloviti naočiti znanstvenik izgrađene muskulature, docent na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, 31-godišnji Toni Šćulac, odjeknula je u medijima prilično bombastično.

Na portalu Slobodne Dalmacije, odmah po objavi, postao je na neko vrijeme najčitaniji tekst, pretekavši vijesti o mučnim događanjima u Ukrajini i druge svjetske neizvjesnosti.

Kako se saznalo, Toni Šćulac je završio dvojni doktorski studij na PMF-u u Zagrebu i École Polytechnique u Parizu, član je Europskog centra za nuklearna istraživanja (CERN), a za tu je suradnju 2019. dobio priznanje Sveučilišta.

Može se pohvaliti i stipendijom Francuske vlade..., ali je i muškarac koji jako drži do fizičkog izgleda, "gym je moje mjesto mira i ugode", kako je objasnio, a toj strasti svjedoče i njegove objave na društvenim mrežama.

I dok je dio čitatelja, posebice dalmatinskih, oduševljen što će novog Gospodina Savršenog utjeloviti Splićanin, za čiju će se naklonost boriti 20 djevojaka, ne manjka ni onih koji se iščuđavaju što jedan muškarac, "savršen" po svim parametrima, uopće radi u reality showu i zašto na taj način uopće traži partnericu.

'Da Gospodin Savršeni, ako je nabildan i školovan, onda je savršen? Još se prijavi i traži ženu preko showa...'

'Ako ne može naći tako savršen ženu u zbilji, nego ju traži preko tv-a, onda ima neku falingu!'

'Za lovu bi izigravali i Trnoružicu'

'Čovik se zapita, pored svih hvalospjeva, znanstvenih, titula i stipendija... zašto želi svitu obznanit da je savršeno-snažno depilirani džentlmen?'

'Dok pristaje sudjelovati u takvom šou, daleko je on od savršenog muškarca! Osim toga, da je tako savršen, već bi bio zauzet!'


'Šta će mu sve to što ima i radi, kad mora curu tražit u blesavim emisijama...'

'Instagram generacija... Pod hitno uvesti vojni rok!' - samo su neki od brojnih.


Komentatore je zabrinulo još ponešto:

image
Screenshot Facebook


Sudeći po zanimanju s kojim se skenira ova novost na svim platformama, Splićanina nedvojbeno očekuje velika pažnja javnosti.

A on je, ne sumnjamo, na to itekako spreman.

Nama se, zasad, sviđa objašnjenje profesora Šćita što je potrebno učiniti da bi se istopile kalorije koje smo brzinski "nabili" kad smo, u pauzi od posla, smazali jednu krafnu.

"Pučki rečeno: kako uđe, mora i izaći! Pa brojiš. Recimo, jedna slastica od 200 kalorija, preračunata u jedinicu za energiju, iznosi 800 tisuća džula.

Ako 100 kila digneš na jedan metar, treba ti 800 podizanja da bi potrošio taj jedan jedini masni i slatki zalogajčić!" - "otvorio nam je oči" budući Gospodin Savršeni.

06. svibanj 2024 23:26