StoryEditorOCM
ZabavaŠteta da se baci

Gnjevni gledatelj Aleksandru Stankoviću poslao devet sumanutih mailova zbog Marijane Petir: ‘Fuj, fuj, fuj!‘

Piše anita belak krile/SD
25. siječnja 2023. - 17:00

Gostovanje saborske zastupnice Marijane Petir u HRT-ovoj emisiji ‘Nedjeljom u 2‘ već danima izaziva burne reakcije u hrvatskoj javnosti zbog podataka o frapantnoj ušteđevini. Zastupnica je donedavno imala 700.000 ušteđenih eura, a onda je dio ušteđevine izdvojila za kupnju stana od 81,28 kvadrata u Zagrebu. U novoj imovinskoj kartici koju je predala Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa prijavila je štednju od 285.000 eura, a upisan je i stan procijenjen na 337.204 eura i garaža procijenjena na 53.317 eura, što je ukupno 390.521 euro. Luksuzni stan je kupila u gotovini, a kvadrat je platila oko 4150 eura. Stan se nalazi u centru Zagreba u kompleksu koji je nazvan Park kneževa zbog imena ulica između kojih se nalazi, a tu žive brojni pripadnici hrvatske elite - od nogometaša do menadžera, donosi Slobodna Dalmacija.

Dok se većina zgraža kako je zastupnica uspjela toliko novca prištedjeti ima i onih koji su verbalno nasrnuli na voditelja emisije Aleksandra Stankovića zamjerajući mu da je namjerno ocrnio Petir. 

Stanković je tako danas na profilu emisije „Nedjeljom u 2“ na Facebooku objavio dijelove mailova koje mu je nezadovoljni gledatelj poslao u zadnja dva dana. Evo njegove objave:

"Gledatelj Ivo N. od ponedjeljka nam je poslao devet mailova. Šteta da se baci, napisao je Stanković pa prenio dio sadržaja uvredljivog i konfuznog maila: 

"Oštar protest grupe građana, Stanković van s HRT-a zbog mobinga gospođe Petir, reklamiranja nasilja nad ženama i općenito zbog širenja destrukcije, pesimizma i laži.

Stanković je kao i većina oporbenjaka psihički opsjednut premijerom Andrejem Plenkovićem.

Stanković nije džentlmen, već obični polupismeni netelevizični prostak i mobing nasilnik, a prema gđi Petir bio je krajnje bezobrazan, daleko ispod nivoa.

On iz zavisti i jala mrzi sve uspješne osobe.

Naša psihoanalitičar u kvartovskom kafiću (Neda) dobro je primijetila da Stanković laže kako je od potresa prošlo 2 godine. Drmali smo se prije 7 dana.

Aleksandar Stanković van s javne televizije ……. ……… a građani će za Aleksandrom Stankovićem pustiti vodu ………… Fuj, fuj, fuj, fuj. Non Pasaran. S poštovanjem Ivo N. Zagreb“ – objavio je Stanković na Facebooku prenoseći dijelove gnjevnog maila poklonika Marijane Petir.

image
Vanesa Pandzic/Cropix
18. travanj 2024 01:08