StoryEditorOCM
ZabavaNEZABORAVAN

Frano Kekez iz Hrvaca za mnoge se prometnuo u moralnog junaka aktualne sezone ‘Masterchefa‘: pogledajte reakcije na društvenim mrežama na njegov nedolazak

Piše M.P.
30. studenog 2021. - 13:19
Frano Kekez, 33-godišnji učitelj matematike iz sinjskog kraja, zbog neslaganja sa zakulisnim igrama i taktima među kandidatima sam je sabotirao svoje jelo i tako ispao iz natjecanjaNova TV

U "Mastechef" kuhinji novi šok za preostalih top sedam kandidata.

Sinoć su se naime vratili kandidati koji su do sada ispali, a želju za novom prilikom pokazali su: Karmen Jurčić, Maja Mandić, Marija Gregurić, Tomislav Marković, Tihomir Bježančević, Igor Ivanović, Marko Krznarić i Vanja Agić, donosi Slobodna Dalmacija.

Najboljim su se na kraju novog gastro izazova pokazali Tomislav i Tihomir, koji su se vratili u Masterchef vilu, no od njihove pobjede i povratka u borbu za titulu, veću raspravu na društvenim mrežama izazvala je činjenica da među povratnicima nije bilo Frane Kekeza, osebujnog 33-godišnjeg učitelja matematike iz Hrvaca koji je sam sabotirao svoje jelo i tako ispao iz natjecanja.

image
Nova TV


Vjerni gledatelji kulinarske emisije krenuli su nagađali zbog čega se Frane, koji je pokazao zavidne tehničke vještine, nije pojavio.

"Frano opet pokazao kakav je čovjek. Nije se dao kupiti i vratiti gdje su ga šikanirali"

"Ma znala sam ja da on neće 100%., čovik je karakter"

"Kad se Frane vrati javite mi da nastavim gledati ovaj cirkus i šprdačinu od emisije"

"Frano pametan nije se vratio, jedini sa stavom, svaka mu čast"

"Vratite Franu"

image
Nova TV


"Ne znam zašto nema Frane, ako je njegova odluka onda ok, al ako ga nisu pozvali onda to nije pošteno"

"Pametnom dosta, Frano zvani "princip!"

"Jedini koji je zaslužio povratak je Frano. Kad već treba neko da se vrati. Ovi prevrtljivi i dvolični nisu zanimljivi"

"Frano kralj bio i ostao. Imaš svoje ja i svoje principe. Bez obzira što nisi više u serijalu i ne takmičiš se. Ti si pobjednik"... nižu se brojni komentari na službenoj facebook stranici Masterchefa.

07. svibanj 2024 04:25