StoryEditorOCM
ZabavaPAZI, SNIMA SE! |

VELIKA GUŽVA OKO ŠEHEREZADE Naoružani ljudi nadziru obalu, kao osiguranje angažirani i dubrovački ronioci, glumac Pedro Pascal glavni na setu

Piše DV
6. listopada 2020. - 12:53
Snimanje filma 'The unbearable weight of massive talent' u hotelu Argentina i vili Šeherezada - glumac Pedro Pascal  Tonći Plazibat/CROPIX
Američka filmska ekipa koja trenutačno boravi u našem gradu, danas snima na lokaciji Ville Šeherezada.

Hollywoodska ekipa koju predvode Nicolas Cage i Čileanac Pedro Pascal ('Igra prijestolja', 'Narcos') snimaju trenutačno jedinu američku filmsku koprodukciju u Europi, film pod nazivom 'The Unbearable Weight of Massive Talent'.

image
Tonći Plazibat/CROPIX


Kao što se podrazumijeva u sličnim situacijama, angažirani su i zaštitari, kako na kopnu, tako i a na moru. A na moru su angažirani dubrovački ronioci koji paze na sigurnost filmaša s morske strane.  

Doznaje se kako će Cage u novom projektu glumi fiktivnu 'verziju' sebe samog. Prema scenariju, očajnički želi ulogu u filmu Quentina Tarantina i uzgred pokušava izgladiti odnose s kćerkom tinejdžericom. U filmu  čija je premijera najavljena za ožujak 2021. glavna zvijezda se obračunava i s egoističnim Cageom s početka 90-ih kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz filmskih promašaja koji su ga doveli do ruba bankrota.

image
Na lokaciji Ville Šeherezada snima američka filmska ekipa
Tonći Plazibat/CROPIX


Nicolas Cage navodno je prihvatio angažman jer su mu autori objasnili da im cilj nije izrugivanje, već odavanje počasti njegovoj velikoj karijeri.

Cage je smješten u dubrovačkom hotelu Argentina, a tamo snima svoj novi film "The Unbearable Weight of Massive Talent".
 
20. travanj 2024 14:32