StoryEditorOCM
ZabavaU ŠKOTSKOM DRESU

Festa u obitelji Roda Stewarta! Snaha konavoskih korijena rodila sina, presretni tata otkrio kako će se zvati

Piše Dv
15. svibnja 2023. - 08:57

Rod Stewart dobio je unuka. Njegov sin Liam Stewart objavio je da su on i njegova partnerica Nicole Artukovich postali roditelji dječaka, te objavio fotografiju bebice u dresu škotskog kluba Celtics.

Objavio je fotografiju uz poruku: "Dobrodošao dječače".

Presretni tata je naveo kako najmlađi Stewart ima američke, britanske, hrvatske i novozelandske korijene. Sinu su dali ime Louie Mark Roderick Stewart, a sretna mama Nicole je reagirala porukom: "Dobro smo napravili".

Nicole Artukovich, snaha Roda Stewarta, porijeklom je Hrvatica konavoskih korijena. Naime, ljeta provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su, kako je ispričala, njeni baka i djed emigrirali u SAD.

image

Obitelj Stewart na gumenjaku u Splitu

Tom Dubravec/Cropix

"Moj djed pobjegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Zamolio je Talijane da brod vrate u njegovo selo, kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste", napisala je Nicole svojedobno na Instagramu.

image

Rod Stewart i supruga Penny Lancaster u điru po splitskoj gradskoj jezgri

Tom Dubravec/Cropix

Liam i Nicole dugo godina su u vezi, a početkom godine otkrili su da im stiže prinova. Par, kao i cijela obitelj Roda Stewarta, voli dolaziti na hrvatsku obalu. 

 

01. svibanj 2024 07:02