StoryEditor
Zabavadovela ga u Hrvatsku

Fani Stipković sa zaručnikom ljetuje na Korčuli: hoće li posjet njezinom rodnom otoku iskoristiti da pogledaju moguće lokacije za vjenčanje?

Piše Tanja Vučićević/Gloria
3. kolovoza 2022. - 21:50

Otkako je Fani Stipković početkom godine potvrdila da dijeli život s legendarnim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom, nestrpljivo se iščekivalo kad će ga dovesti u Hrvatsku, piše Gloria.

Sad se to napokon dogodilo. Novinarka, voditeljica, bivša manekenka i nagrađivana producentica fotografijama "s terena" potvrdila je na društvenim mrežama da je zaručnika dovela u domovinu. Svidjelo mu se jer je na svom Instagram profilu uz hrvatsku zastavu, objavio: "Stigao sam u drugu domovinu".

Par je najprije posjetio Dubrovnik kamo su, zacijelo, stigli zrakoplovom, fotografirao se ispred crkve sv. Vlaha na Stradunu, potom su zaplovili prema Korčuli, posjetili otočić Stupa Vela i okupali se na popularnoj plaži Moro Stupe na susjednom otoku.

image

Fani Stipkovic i Fernando Hierra

Instagram/

Zajedno su od kraja 2019., a upoznali su se na humanitarnoj utakmici španjolskih nogometnih legendi protiv svjetskih. Fani je prenosila događaj, a prije toga je pripremila reportažu o svim sudionicima.

Među njima bio je i Fernand Hierra, bivši nogometaš Real Madrida koji iz bivšeg braka ima sina Alvara i kćer Claudiju.

Zaručili su se potkraj prošle godine. Vjeruje se da njihov posjet njenom rodnom otoku nije slučajan te da su došli pogledati moguće lokacije za vjenčanje.

image
Marko Todorov/Cropix/Cropix
17. kolovoz 2022 06:51