StoryEditorOCM
ZabavaSVE LEGALNO

Žena priznala: ‘Bratovu ženu sam na dan vjenčanja poslala u zatvor, ne samo da me nije pozvala na pir nego...‘

Piše DV
20. studenog 2023. - 17:40

Na Redditu se mogu pročitati različite priče. Tako je i jedna žena podijelila priču o sebi i bratovoj ženi. Žena je upitala smatraju li da je ona zla jer je sredila da njezina nevjesta bude uhićena na dan vjenčanja. Kada je objasnila razloge, sve je postalo još čudnije i na neki način smješnije, a svi su se pitali - zar je moralo ići tako daleko. Ostavljamo vama na procjenu, a njezinu priču vezanu uz ovu vrlo škakljivu situaciju donosimo u cijelosti.

"Imam 24 godine, kao i moj suprug i imamo tri psa - tri velška korgija i jednog pomeranca. Spasila sam ih iz azila koji je zatvoren prije šest mjeseci. Bili su u užasnom stanju i imali su velikih zdravstvenih problema. Vrlo prijateljski nastrojeni i dobro prilagođeni Jako su se dobro prilagodili svom novom životu. Moja nevjesta Amy vidjela ih je nekoliko puta prije nego što se incident dogodio. Rekla je da želi da oni budu njezini nositelji vjenčanog prstenja i cvijeća na njezinom vjenčanju, “ napisala je djevojka.

U nastavku je opisala njihov odnos i razloge izostavljanja s popisa uzvanika.

"Amy i ja se uopće ne slažemo dobro. Rekla je puno ružnih i zlobnih stvari o meni i mojoj obitelji. Nisam ni pozvana na vjenčanje jer bih ‘pokvarila vibru‘. Tada sam rekao da nemože koristiti moje pse za vjenčanje iz više razloga, uključujući činjenicu da nisam bila pozvana, i zato što su svi psi bili operirani nekoliko dana ranije. Svi su bili sterilizirani i imali su popravljene zube. Ona nije bila sretna što sam odbila njezinu želju."

"Svi moji psi su operirani u četvrtak, a vjenčanje je bilo u nedjelju navečer. Suprug i ja smo samo otišli obaviti neke poslove u nedjelju ujutro, a psi su ostali kod kuće spavati. Dobila sam obavijest na mobitel o kretanju na stražnjim vratima. Provjerila sam i vidjela Amy kako otvara vrata i ulazi u kuću. Uspaničila sam se i rekla mužu da moramo ići kući. Pokazala sam mu video i on je pristao."

Žena je nazvala brata da ga zamoli da odvede suprugu iz njezine kuće, jer ako izađe sa psima, pozvat će policiju.

"Poklopio mi je slušalicu. Kad sam došla kući, mojih pasa nije bilo. Nazvala sam policiju i prijavila neovlašteni upad i krađu. Došla je policija, pokazala sam im snimku kako ulazi u moju kuću i izvodi pse. vidjela kopiju poziva pa sam im rekla gdje se održava svadba. Policija je otišla tamo i locirala sve moje pse.Jednom su pukli šavovi i krvario je iz rane. Muž ga je odmah odveo na hitnu da ih zašiju, a Amy je uhićena u srijedu dok se spremala za vjenčanje", kaže.

image

Ilustracija

Shutterstock

"Prijavljena je za prvostupanjsko kazneno djelo i još nekoliko prekršaja. Sada svi govore da sam upropastila vjenčanje i da sam prenagljeno reagirala. Svi su mi također rekli da im ja moram platiti vjenčanje, jer na kraju nije se ni dogodilo. Odbijam bilo kome platiti bilo što niti povući tužbu", zaključuje svoju priču.

U komentarima ispod videa podržao ju je najveći broj korisnika TikToka, čak su je savjetovali da traži od šogorice da plati troškove veterinara koji je morao zašiti ranu, kao i da se ne bi trebala osjećati krivom s obzirom da je upozorila brata prije nego što je odlučio prekinuti s njom.

Kakvo je vaše mišljenje o ovom kontroverznom događaju?

28. veljača 2024 00:06