StoryEditorOCM
ZabavaVideo

Elita na Elafitima: Osnivač WhatsAppa Jan Koum organizirao ekskluzivnu zabavu na Lopudu, zapjevao mu Sam Smith

Piše G. B.
25. kolovoza 2024. - 09:04

Otok Lopud sinoć je ugostio ekskluzivnu zabavu koju je za svoje celebrity goste organizirao ukrajinsko- američki milijarder i osnivač WhatsAppa, Jan Koum. Party se odigrao u zdanju obnovljenog samostana na Lopudu gdje su se okupili brojni jetseteri. Koumova luksuzna flota već je nekoliko dana u dubrovačkom akvatoriju, a njezin dio je i jahta Nebula, ploveća ljepotica izgrađena u španjolskom brodogradilištu koja je sinoć posjetila lopudsku valu.

image

Vatromet na zabavi Jana Kouma na Lopudu

Čitatelj

Brojni Koumovi uzvanici su se u pratnji zaštitara iskrcali na Elafitima kako bi sudjelovali u ekskluzivnom eventu na kojem je glavna zvijezda, kako se neslužbeno doznaje, bio Sam Smith, britanska glazbena zvijezda i višestruki osvajač Grammya. Smithu se pridružio i njemački DJ i producent Steffen Linck, u svijetu glazbe poznatiji kao Monolink.

image

Jahta katamaran Nebula u vlasništvu Jana Kouma, osnivača WhatsAppa
 

Goran Sebelic/Cropix

Domaćin lopudske zabave, Jan Koum proveo je djetinjstvo u Ukrajini, a obogatio se prodajom popularne aplikacije WhatsApp Facebooku, za što je zaradio astronomskih 19,3 milijarde dolara. Ljubitelj je luksuza, voli jahte i skupi vozni park, a posebna su mu strast Porshei kojih u garaži navodno ima stotinjak.

20. rujan 2024 04:07