StoryEditorOCM
ZabavaPRVI PUT U NAŠEM GRADU |

Dubrovnik će proslaviti World WellBeing Week s prepuno vrhunskih događaja

Piše dv
21. lipnja 2021. - 13:44

Po prvi puta Dubrovnik će obilježiti World WellBeing Week uzbudljivim programom aktivnosti koji se odvijaju u cijeloj regiji, pomažući ljudima da otkriju nove načine kako se osjećati dobro dok se povezuju s prirodom. Ovo je treća godina zaredom da se obilježava World WellBeing Week, a tjedan želi pružiti priliku sudionicima širom svijeta da promoviraju opću svijest o širokim aspektima blagostanja, uključujući socijalni, fizički, emocionalni, financijski, dobrobiti u karijeri, zajednici i okolišu. Nešto što nikad prije nije bilo toliko važno kao u ovim našim izazovnim vremenima.

Ovo je također prva godina da će Dubrovnik proslaviti uzbudljivim jednotjednim programom događaja koji je organizirala Gillie Sutherland, trenerica joge rođena u Velikoj Britaniji koja danas živi u Cavtatu. “Bilo je izazovno, a istovremeno izuzetno uzbudljivo sastaviti i organizirati ovaj poseban tjedan događaja u Dubrovniku i široj regiji. Željela bih iskoristiti ovu priliku da zahvalim svim onim lokalnim poduzećima i institucijama koje su nam se pridružile i učinile ovaj tjedan još zanimljivijim”, komentirala je Sutherland.

Proslava Ljetnog solsticija započinje s vjerojatno najboljeg vidikovca Dubrovnika. „Budući da sam instruktorica joge i zaljubljenica u prirodu, uvijek održavam proslavu ovog posebnog dana, a ni ova se godina ne razlikuje, a ono što mi se sviđa je to što mogu okupiti ljude iz cijelog svijeta”, dodala je Sutherland.

Ovaj se tjedan temelji na „Putovanju kroz elemente“ – Zemlju, vodu, sunce, zrak i svemir – jer Dubrovnik ima sve, a priroda ima sve što trebamo da bismo izliječili i ostali dobro. Gillie je dodala: “Ako ne možete uživo, ne brinite, jer će mnogi događaji biti dostupni putem Zooma, a dobit ćete i snimku sesije koju ćete zadržati.”

Ovaj tjedan je dio programa Digital Discovery of Dubrovnik koji organizira ASC iz Dubrovnika.

Cjelovit popis programa događanja unutar Dubrovačkog World WellBeing Week možete pogledat ovdje.

09. svibanj 2024 21:08