StoryEditorOCM
ZabavaZadruga

Dubrovkinja Aneli osvojila drugo mjesto u kontroverznom srpskom realityju, znate li koliko je zaradila?

Piše L.G./JL
15. srpnja 2024. - 16:02

Popularni i kontroverzni srpski reality serijal "Zadruga" promijenio je svoje ime u "Elita", no i dalje nastavlja privlačiti visoku gledanost. U finalu ovogodišnjeg izdanja reality emisije, prvo mjesto osvojila je Anita Stanojlović, a na drugo se mjesto smjestila Dubrovčanka Aneli Ahmić, piše Jutarnji list.

Usprkos tome što nije odnijela pobjedu nazad kući u Dubrovnik, Aneli se u emisiji istaknula kao jedna od najkontroverznijih sudionica, a zbog njezine životne priče i turbulentne veze s natjecateljem Markom Janjuševićem mnogi su bili uvjereni da će upravo ona pobjediti. Umjesto pobjedničke nagrade od 100 tisuća eura, Aneli je kući odnijela 50 tisuća eura. Spomenuti Janjušević zauzeo je šesto mjesto, a prema studiju je krenuo bez pozdrava s bivšom djevojkom Aneli.

Dubrovkinja sa sarajevskom adresom bila je najkontroverznija natjecateljica ovog izdanja "Elite", a uz vezu s Markom, raspričala se i o odnosu s ocem svog djeteta. Nadalje, brojne je gledatelje zaintrigirala činjenica da je i s Janjuševićem ostala u drugom stanju, pa odlučila prekinuti trudnoću.

Inače, reality je trajao od rujna prošle godine, a prema podacima koji su izneseni sinoć, riječ je o najgledanijem realityju na ovim prostorima kojeg je dnevno gledalo čak dva milijuna ljudi.

06. rujan 2024 22:39