StoryEditorOCM
ZabavaGospođe i gospođice, javite se

Dubrovački šarmer Dubo Bautović objavio jedinstven ‘oglas‘ na ‘fejsu‘: ‘Nudim besplatno ljetovanje za dame - imat će hranu, piće i provod! Naravno, tijekom boravka ćemo biti i intimni...

Piše Ahmet Kalajdžić
5. srpnja 2022. - 14:12

"Besplatno ljetovanje u Dubrovniku za dame. Sve informacije u inbox" poruka je koju je putem Facebook objave na engleskom te švedskom jeziku objavio naš sugrađanin, glazbenik i 'dubrovački Casanova' Dubravko Bautović.

Izazvao je Dubo ovim postom brojne reakcije kako svojih prijatelja, tako i zainteresiranih crnki, plavuša i brineta, mahom s područja bivše države, ali i zemalja Europske Unije. Bio je to dovoljan razlog da se raspitamo što je Bautovića ponukalo na poziv putem društvenih mreža:

image
Bozo Radic/Cropix
        

- Nakon što sam naišao na komentare jedne Slavonke i jedne žene iz okolice Zagreba o tome kako je u Dubrovniku sve užasno skupo, a ljudi neljubazni, da mladići više nisu gospari i da se sve promijenilo nagore, odlučio sam reagirati kao netko tko obožava seks i dobar provod. Tako sam objavio Facebook status kojim pozivam sve djevojke i žene koje žele da mi se jave u inbox i pošalju svoju fotografiju. Ako mi se svidi, doći će kod mene besplatno ljetovati pet, šest dana, može i tjedan, nevažno koliko. I naravno, tijekom boravka bit ćemo intimni. Ponekad i nešto skuhati te ćemo izaći zajedno i provesti se uz svirku! Vrlo otvoreno sam to na engleskom i švedskom jeziku napisao!  - objasnio nam je ovaj dubrovački šarmer.

- Priznajem promijenilo se dosta toga, ali sigurn mi ne bi palo na pamet ikoga zvati te žene nisu reagirale tvrdnjom kako je preskupo, kako Dubrovnik ne zaslužuje neke goste i svašta sličnog a negativnog za Grad. Jedna nas je žena naprosto "iščiketala"! Bio sam ljut, ali sam onda promislio: zašto ne bih stavio takav status, zašto ne bih omogućio ljetovanje nekoj gospođi ili gospođici koja je sama i nema novca za ljetovanje? Neka dođe u Dubrovnik, imat će besplatnu hranu, piće i provod! - priča Dubravko, a na upit kakve su reakcije, odgovara:

image

Objava Dubravka Duba Bautovića

Screenshot/Facebook

- Prvi su reagirali moji prijatelji i poslali mi sliku jedne, ne pretjerano zgodne žene i pitali me može li ona doći na dva- tri dana!? Mnogi su objavu shvatili kao moju šalu, ali ja stvarno tako mislim kako sam otvoreno napisao! Pozivam dame na ljetovanje. Preporučio bih svim sugrađanima koji su sami ili žele društvo, a još su u dobroj životnoj formi a uz to još uvijek i dobro izgledaju, neka na sličan način ugoste i dvije, a ne samo jednu ženu ili djevojku! - ističe ovaj gostoljubivi Dubrovčanin koji godinama živi u Švedskoj, a ljeti dođe u svoj zavičaj.

Dok čeka konkretne odgovore turistkinja željnih druženja, Bautović ne gubi vrijeme i svira na taracama dubrovačkih hotela, restorana i kafića. Od djetinjstva je svirao na klavijaturama, ali sve više svira na solo gitari koju svira jednako dobro i s jednakom ljubavlju. No, dodaje:

- Gitara je nekako rokerskija!

18. travanj 2024 21:43