StoryEditorOCM
ZabavaSVAKA ČAST

Dubrovačka ekipa ‘Večere za 5‘ opet kuha: Evo kako i vi možete probati njihove specijalitete i učiniti dobro djelo

Piše dv
6. studenog 2021. - 21:09

Kandidati 'Večere za pet' koja se snimala i u Dubrovniku kuhat će na humanitarnoj večeri za covid odjel Opće bolnice Dubrovnik u restoranu Mimoza. Tako će Ivana Bačić, Matej Oroz, Priscila Zumpano Martinović, Zoran Kosović i Karloti Bender ponovo ući u kuhinju kuhinju, ovaj put za humanitarne svrhe.

Svi koji su zainteresirani za uživanje u specijalitetima kandidata, a pri tom i pomoć Općoj bolnici Dubrovnik, mogu birati između mesnog i ribljeg jelovnika. Mesni jelovnik čine brusketi s tri vrste namaza, domaće njoke u umaku od junećeg mesa s miješanom sezonskom salatom te tortu 'Mimoza'. Riblji jelovnik se sastoji od crnog rizota sa sipom i gamborima, pečene ribe s povrćem i mediteranskim mirodijama, uz miješanu sezonsku salatu te torte 'Mimoza'.

Cijena jelovnika po osobi je 150,00 kuna.

Sredstva prikupljena od večere uplaćuju se na račun udruge Bog, pravda i poštenje koja je organizator samog događaja.

Rezervacije mjesta za večeru su na tel: 099 3321071 i 020 411 157.

"Zbog epidemioloških mjera mjesta su ograničena, stoga rezervirajte svoja mjesta na vrijeme. Rezervacije se primaju do 11. studenog, do 15 sati. Uz rezervaciju potrebno je da se odmah izjasnite koji jelovnik želite kušati te da pri dolasku u restoran imate Covid potvrdu. Nažalost, bez iste ne možete sudjelovati u ovoj humanitarnoj večeri uz bogati zabavni program i tombolu. Za one koji ne mogu prisustvovati i pružiti podršku ovoj akciji, radimo dostavu na području grada. Za dostavu možete zvati na brojeve 099 3321071 i 020411 157," poručili su iz Udruge Udruga 'Bog Pravda Poštenje'.

04. svibanj 2024 23:07