StoryEditor
Zabavaproduži dalje

Drama u obitelji poznatoga pjevača: kći Zdravka Čolića navodno iz sefa uzela veću svotu novca da dečku kupi auto. Čola: Sve je laž!

Piše dv
22. lipnja 2022. - 13:30

Zdravko Čolić kao velika glazbena zvijezda desetljećima je vijest u regionalnim medijima. Njegovi koncerti, intervjui, nove pjesme i albumi privlače pažnju najširega čitateljstva.

Tako je bilo i ovaj put, samo što je popularni pjevač izrazito nezadovoljan objavama i njihovim razlozima.

Beogradski mediji su naime objavili da je Čolićeva starija kći Una iz očevog sefa "uzela 20.000 eura kako bi dečku kupila automobil".

Prema tim tvrdnjama, kad je pjevač vidio da mu nedostaje pozamašna svota novca, pozvao je policiju pa je "uplašena djevojka sve priznala i vratila novac".

Povodom tih tvrdnji Una Čolić na svome je Instagram profilu napisala da su ti navodi lažni, donosi Slobodna Dalmacija. 

"Kako vas nije sramota ovako ugrožavati mene i moju obitelj… Trebate se stidjeti", napisala je ona, prenosi Bild.ba.

Naravno, oglasio se i Zdravko Čolić.

image

Plasirajući lažne informacije, novinari su sigurno povećali čitanost, ali su nanijeli nemjerljivu štetu obitelji Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regije, priopćio je pravni tim Zdravka Čolića

Nikša Duper/Cropix

"To je apsolutna laž, obitelji Čolić je nanijeta nemjerljiva šteta", rekao je Čolić za Una TV uz napomenu da će njegov pravni tim poduzeti sve neophodne mjere kako bi zaštitio privatnost obitelji.

"Ističemo da je vijest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolića apsolutno laž. Svi mediji koji su prenijeli vijest bez prethodne provjere bit će sankcionirani svim raspoloživim pravnim sredstvima. Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao s medijima, ipak kada je obitelj u pitanju, mora se poštivati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije, novinari su sigurno povećali čitanost, ali su nanijeli nemjerljivu štetu obitelji Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regije", priopćio je pravni tim pjevača Zdravka Čolića, prenosi Bild.ba.

Zaista, Zdravko Čolić daleko je od osobe koja se u medijima javljala u ovakvom kontekstu, a njegova kći Una zaslužuje pravo na privatnost i medijski tretman koji uvažava profesionalne standarde. Treba se nadati da će pjevač i njegova obitelj brzo dobiti satisfakciju u ovome nemilom slučaju.

24. lipanj 2022 14:33