StoryEditorOCM
ZabavaSJEĆANJE NA DAVNI SUSRET

Domenica objavila fotografiju s omiljenim pjevačem iz 2007.: ‘Šapnula sam mu na uho da ću jednog dana bit‘ njegov prateći vokal‘

Piše DV/Gloria.hr
23. srpnja 2022. - 12:39

Korčulanska glazbenica Domenica Žuvela na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, a ovog puta je otkrila jednu slatku uspomenu. Ova 29-godišnjakinja sa 14 godina je mogla samo sanjati da će biti jedna od glazbenih zvijezda na estradi, a danas živi taj san, piše gloria.hr.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz 2007. godine kada je prisustvovala na jednom od nastupa splitskog pjevača Luke Nižetića.

"Ma neee, niste spremni za ovi ‘blast from the past’ i povratak u 2007.", započela je pjevačica pa nadodala: "Ne pitajte me kako i ne znam odakle sam skupila hrabrosti, ali sam mu šapnula na uho da ću jednog dana bit njegov prateći vokal".

"Vidi kako život piše lipe priče, a ovo smo mi sinoć, 2022.", poručila je obožavateljima te izazvala reakcije u rekordnom roku.

"Ma ovo je SVE na svitu!", nadovezao se Nižetić u komentarima.

"Ono kad se rodiš usrid Splita!", "Preslatki ste!", "Izgledate kao djeca!", "Mene podsjećate na slatki par.", "Splitski biseri!", samo su neki od komentara pratitelja na objavljenu uspomenu.

image

Povodom Svjetskog dana glazbe na splitskom Žnjanu
 

Ante Čizmić /Cropix

Nakon što se iz Zagreba vratila u Dalmaciju, Domenica uživa u morskim radostima. Simpatična pjevačica, koju smo donedavno gledali u Plesu sa zvijezdama, koristi svaki slobodni trenutak s društvom i prijateljima. Već je 10 godina u stabilnoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem. S njim je bila i na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić, a Gloria.hr je dan uoči svadbe objavila njihovu fotografiju s Grašine momačke večeri u restoranu Privor u Žrnovnici pored Splita.

"Ne skrivamo se, no s druge strane od samog početka naše veze oboje smo se složili da je držimo samo za nas, koliko je to moguće", otkrila nam je nedavno Domenica, koja je isto tako potvrdila i da su ona i Ivan zaljubljeni kao i prvog dana, navodi gloria.hr.

11. lipanj 2024 15:20