StoryEditorOCM
ZabavaNAŠA PJEVAČKA NADA

Domenica nam je otkrila što će pjevati na Stradunu: Jako sam sretna što ću za dječji doček nastupiti u Dubrovniku, a nakon toga idem na Korčulu, u pidžami dočekati Novu

Piše DV
30. prosinca 2021. - 21:24

- Jako sam sretna što ću dječji doček Nove godine otpjevati u Dubrovniku. To mi je drugi ove godine i baš se veselim!"- rekla nam je Domenica uoči novogodišnjeg dočeka.

Naime, dječji doček i zabava za najmlađe na Silvestrovo počinje u 11 sati Domenicinim koncertom.

- Ova godina, pogotovo prosinac, bili su mi jako zaposleni, tako da ćemo godinu tako i završiti. Pjevat ću moj standardni repertoar uz neke obrade koje publika jako voli. To su pjesme Magazina, Minee i Graša, retro đir kojeg ja i inače slušam. Posebno sam sretna jer ću konačno izvesti pjesmu Medenjak, nastalu prošlog Božića, ali joj nismo nekako imali vremena dati prostora da se razmaše, ali zato ove godine hoćemo."- kaže Domenica, uz lijepe želje za sve Dubrovčane za Novu godinu.

- U Dubrovniku se osjećam kao doma i zbog toga sam baš sretna! Želim svima sve ono lijepo što bi sebi poželjeli, veselite se, a ja ću Novu godinu dočekati tako da ću odmah po završetku koncerta poći nešto pojesti, a onda odmah na Korčulu, i u pidžami dočekati Novu."

24. travanj 2024 06:14